Merry's Bygone Zone

Min lille virtuelle verden

Nyheter

Alle gode ting er 13....

Posted on August 22, 2010 at 6:50 PM

Hei på deg....Jeg har latt webside være webside en stund, og har rett og slett gitt litt blaffen i den i det siste, av forskjellige grunner. Har igrunn gitt blaffen i det meste, men så har jeg en annen side som kjemper imot. Den positive siden som ikke vil at jeg skal tenke negativt. Cause I really am a positive and very fun person... klart jeg klarer å innrømme det , når jeg har... smakt litt vin...


Jau, jeg prøver å ikke telle dager til fredagen som kommer, men det er vanskelig når ANDRE gjør det. Da får jeg liksom uansett med meg hvor lenge det er til... men samma kan det være. Har hørt rykter om at det er meldt dårlig vær. Klart, det er jo trist, men jeg tar ikke sorgene på forskudd. Jeg satser på at det blir en kjempefin avslutning på en kjempefin, utfordrende, sterk, følelsesmessig sommer.... og jeg håper jeg ikke vil begynne å gråte. For det er virkelig veldig vemodig at det er den siste på lenge liksom. Jada, jeg høres gjinete ut og sytete ut.... *sukk* Jeg kommer virkelig til å savne denne sommeren. Bit for bit. Den har betydd så mye for meg. Jeg vil ikke at den skal ende, men alle gode ting comes to an end.... og alle gode ting er 13... sier vi... for på fredag skal jeg nemlig på mitt 13 Wig Wam eventyr, med et snev av Jahn Teigen og Team Åge innimellom. Det ser jeg virkelig frem til. OH MY.... 13.... og fredag.... klart, DATOEN er jo ikke den 13, men det blir allikevel min 13... åååh, Whatever! 


Forhåpentligvis blir det den beste avslutningsfesten i mitt liv, og jeg ser frem til det. Jeg gleder og gruer meg... men sammen med Marianne så skal jeg gjøre mitt beste for at det kommer til å bli knallbra! Supert skal det bli faktisk ^^Håper at dere har det helt flotters hvor enn dere er :)Vi nattes, og vi blogges!


- ML -

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments