Cattery Lovely Blue Eyes

Liefhebber van de Heilige Birmaan


Cattery "Lovely Blue eyes"

Hallo, welkom op deze website, onze cattery is gevestigd in Roeselare, West-Vlaanderen, mijn naam  is Linda Vanderwee en ik ben samen met Erik Deman, ik heb ook een lieve dochter Sally. Via deze weg willen wij u laten meegenieten van onze passie voor de kat.

Ik ben een echte kattenliefhebster, al sinds mijn jeugd hebben we altijd al katten gehad. Mijn droom was echter om ooit eens een raskat te hebben, een Heilige Birmaan omdat ik dat één van de mooiste rassen vindt, en ja hoor, mijn droom is werkelijkheid geworden toen ik op 14/11/2004 Inge Baert van cattery "Hijo de La Luna" leerde kennen op de kattenshow in Ieper. Inge heeft me toen beloofd als er kittens bij haar waren dat ze me zou verwittigen, en op 17 juli 2005 is één van Inge haar Birmanen "Azzara from Hijo de La Luna " trotse mama geworden van 3 kittens.

En zo ben ik dus de trotse eigenaar geworden van de lieve poes " Amina from Hijo de La Luna". Deze poes is dus de basis van mijn cattery.

Linda en Amina.  

Intussen is Inge een  goeie vrienden geworden die me bijstaan met raad en daad. Dankzij haar is er voor mij een nieuwe wereld opengegaan, en heb ik de microbe te pakken om naar kattenshows te gaan. Ik ben daar dus ook regelmatig te vinden.

Ons Amina heeft een heel lief en zachtaardig karakter en is enorm aanhankelijk, ik zou haar al niet meer kunnen missen, het is echt een schat van een poes. Een Birmaan in huis halen is een echte aanrader voor al wie van katten houdt. 
Van tijd tot tijd zal ik proberen een goede partner te zoeken voor Amina om een nestje te hebben. Deze kittens zullen met veel liefde worden verzorgd en zullen opgroeien in onze woonkamer zodat ze gewoon geraken aan alle huishoudelijke taferelen en aan ons hondje.

Amina is mama geworden op 15 mei 2007 van 3 prachtige kittens (zie de kittens pagina)  Eentje van de kittens is bij ons gebleven, het blue point poesje Luna.

Ook Luna is al enkele mama geworden en daarvan is ons Kenzo, (een chocolate point kater) geboren in 2009, gebleven en van het laatste nestje uit 2016 blijven Noa en Angel , 2 blue point poesjes.

Het bouwen van de buitenren voor onze poezen is af, zo kunnen zij nu ook van het zonnetje en de buitenlucht  genieten. (zie de pagina foto's)


Veel plezier bij het bezoeken van deze site.


Mijn gegevens:

Vanderwee Linda & Deman Erik & Sally

Koning-Leopold 1 laan 62,

8800 Roeselare -B-

Telefoon: 0475 56 83 72

linda84@scarlet.be 

Create a Free Website