Liverbirds Aalesund

En klubb for Liverpoolsupportere

VELKOMMEN TIL

 

 

 

 

 

22.april 2006 så vi dagens lys på Toldboden i Ålesund.

Senere har vi flyttet til nye klubblokaler hos Kontoret, BaRock's og Vega American Rock Bar & Cafè. Og fra høsten 2010 var vi tilbake i lokalene på Brunholmen, hos Abbey Road.

Nå har også Abbey Road takket for seg, og det gjør vi også. Vi har nemlig fått vårt eget lokale, Shankly's.

Savnet hadde vært stort etter en lokal klubb for Liverpoolsupportere, men i 2006 kom vi endelig i gang. Rundt 40 personer meldte sin interesse på første treffet, og det hele ble sparket i gang av John Arne Riise's frisparkmål mot Chelsea i 2-1 seieren i FA-cupsemifinalen.

Vi har altså startet på nytt i egne lokaler. Og første kampen? Jo, 2-1 seier over Chelsea i London. Kan vi få spille mot Chelsea hver uke??

De som har lyst til å bli medlem, kan finne ut hvordan i menyen over. Betalende medlemmer samles til kamp på Shankly's i Borgundveien 19, hvor vi som oftest drar i gang tippetips, men også loddsalg og salg av klubbeffekter hører med.

Vi har ikkje noe forum, men bruk gjerne gjesteboka flittig! Og sjekk gjerne ut de andre sidene i menyen vår. Kanskje du har noe å bidra med?

Spre ryktet om klubben og hjemmesida til alle dokke tror vil ha interesse av å være med.

Vi vil med jevne mellomrom oppdatere hjemmesida og sende ut nyhetsmail til medlemmene, men henviser ellers til LFCSCSB, moderklubben  - som vi oppfordrer alle våre medlemmer til å melde seg inn i. 

 

Styret i Liverbirds

Styret i Liverbirds Aalesund består av:

Christian Albertsen, Jarle Gjerde, Linda Kjerstad og Bertil Holen. Varamedlemmer er Roy Hestholm og Børge Antonsen.

Shankly's Commitee vil ta seg av arrangement, denne ledes av Jarle Gjerde. Her kan alle medlemmer være med!

 

 

Du er besøkende nr:

  (+ 200 til som plutselig forsvant 4/5/06)