TALLI LIGHT DRAGON LOKAKUU 2005 - KESÄKUU 2009

Tähän päättyy LD:n yli 3 ja puolivuotinen taival virtuaalimaailmassa.

LD perustettiin kahden ystävän päätöksestä. Nintsu ja Skippy hoitivat kahta puoliveritammaa samalla irl-tallilla ja siitä tallin nimikin tulee: Light on toinen osa Skippyn hoitohevosen nimestä ja Dragon taas Nintsun hoitohevosen nimestä. Skippy hyppäsi loppujen lopuksi kelkasta jo vuonna 2005, mutta pysytteli hengessä mukana ja LD sai jatkaa edelleen Nintsun voimin. Jossain vaiheessa talli pirstaloitui kahdeksi talliksi, mutta yhdistyi alle vuoden erillisenä oltuaan taas yhdeksi LD:ksi.

Nyt kaikki saa luvan loppua.

Nintsu joutui oman hevosen saatuaan luopumaan yhdestä rakkaimmasta hoitohevosestaan vuoden 2007 kevättalvella.

LD perustettiin kahden upean tamman "muistolle" (vaikka vanhat tammat ovatkin vielä hengissä). Viimeisen vuoden ajan olen kituuttanut tallin kanssa, mutta tallin nimi ja perusidea tökkii. En pysty tallia päivittäessäni olemaan ajattelematta entistä hoitohevostani ja se tekee tallin päivittämisestä yksinkertaisesti mahdotonta.

LD:n aika on ohi. Se oli kaikkien aikojen rakkain virtuaalitallini ja voitte uskoa että päätös on ollut todella vaikea. Mutta en vain löydä voimia pitää tallia enää. Suurinosa hevosista on hiljalleen myyty tai lopetettu, mutta muutamat jatkavat elämäänsä muilla talleillani.

Kiitos näistä vuosista, älkää muistelko pahalla.

Teidän
Nintsu VRL-1851
Pientalli Juksula