LENAS.DOCKHUS

Click here to edit subtitle

Lundby Manor 1981

 

Detta manorhus tillverkades bara under ett år av lundby, det är ganska stort och skrymmande så jag tror inte att det tilltalade barnfamiljerna.

Färgen på skåpet ska vara brunt på utsidan, men dom flesta har blekts av ljuset och blivit grönt.

Skicket på skåpet var jätte bra för att vara 30 år gammalt.

Fönsterluckorna saknades på stora fönstret, dom verkar aldrig ha satts dit.

Om man tittar noga efter kanten så kan man urskilja lite brunt, jag tror att papperet var så tunt så det blektes av luften.

 

 

 

 

Framsidan på skåpet komplett

Min make köpte fönsterluckorna som jag saknade från ebay, jag tyckte att det var jättesnällt av honom, Jag laserade en liten postlåda från Lundby i brun färg som jag limmade fast på framsidan av skåpet så det är jättelätt att öppna nu.

Skåpet öppet

Så här ser skåpet ut, det finns hela 10 rum att möblera.

Mysrum

På vinden finns det ett mysrum, allt ät lundby, det behövs bara en matta på golvet så är det klart.

Tvättstugan

På vinden finns det en tvättstuga och även en garderob att vika in tvätten i, skall bara stoppa in ett klädsträck så är jag nöjd med detta rum.På vinden finns en garderob att vika in tvätten i, behövs kanske ett klädesträck att hänga upp blöta kläder som man har tvättat, provdockan är 1:12.

Vindstoalett

Dom olika toalettdelarna från Lundby passar jättebra tillsammans fast dom el har samma färg.

Lekrum på vinden

Ett sov och lekrum är perfekt att ha på vinden, för här blir ingen störd av stojet, sängen är ena delen av en itusågad ask, fåtöljerna är Lundby, plastmöblerna vet jag el var dom kommer ifrån.

Sovrum

Detta är ett sovrum för barnen, i ett sånt här stort hus kan man ha många barn, allt kommer från Lundby utom skrivbordet som jag har köpt i spanien, säkert en kinakopia.

Toaletten

Toaletten är lite tom, kanske det behövs en tvättmaskin och en bastu hit, delarna kommer från Lundby, mattan är ett tallriksunderlägg.

Hallen

Hallen på övervåningen har fina dalamöbler från Lundby.

Sovrummet

Det är underbara tapeter här inne, alla möblerna är från Lundby utom skrivbordet som är köpt i Spanien, men det är så fint här inne att den får vara kvar.

Finrummet

Blompidestalen är ett salt och pepparkar, allt är Lundby utom blomman som är 1:12

Finrummet

Blimpidestalen är ett salt och pepparkar, bronsfiguren som sitter på en sten har jag hittat på bumerangen här i Kiruna, allt är annars Lundby.

Köket

Köket är köpt från ebay, det är Barton och är helt komplett, tom tårtan var med, dom råda lamporna kommer från Brio, lampan ovanför bordet kallas för zone, allt annat är lundby.

Newest Members