LENAS.DOCKHUS

Click here to edit subtitle

Lundby 1969-70

 

Detta dockskåp har jag lyckats få i ordning, jag tycker att det blev jätte fint, det är bara gråa tapeter i alla rum.

 

SOVRUMMET

Jag tror vovven ser en fluga i taket, för visst ser den ut att skälla, överkastet är en ruta av en gammal virkad pläd som jag köpt på myrorna, möblerna tror jag är Lundby.

 

VARDAGSRUMMET

Pappan tittar på ett program på tv, det ser ut som han håller på att somna, soffgruppen och bokhyllan är Lundby, den lilla figuren har min ena son gjort när han var liten, idag är han nästan 30 år, ibland är det tur att man sparar på allt.

 

VARDAGSRUMMET

Moraklockan tickar, den är lite sliten och gammal men funkar jättebra, tunnan har jag hittat på en loppis, tror den är från typ equador eller så, den innehöll en massa minifigurer, pianot och gardinen är Lundby, mattan är ny.

 

TOALETTEN

Toaletten är nystädad, toamöblerna kommer från Bambola gjorda i Danmark, mattan är Lundby, vet ej märket på gula barnbadkaret.

 

KÖKET

Bordet är dukat för två, skåpet var fastlimmat på väggen och saknade en lucka då gjorde jag en själv, gångjärnen är nålar så den går att öppna, mattan är en gammal pannlapp, köksskåpen och gardinen är Lundby, soptunnan är ny 1:12 men tyckte att den passade här ändå,vet ej märket på bordet och stolarna.

 

HALLEN

Nu ser vi vad mamman är upptagen med, att brodera är kul men tidskrävande, alla möblerna och mattan kommer från Lundby.

 

Newest Members