LENAS.DOCKHUS

Click here to edit subtitle

Lanthandeln

Den här lanthandeln har jag gjort själv av brädor och gammal playwood som jag fått från mitt jobb, det var en skyltmonter för grumme-såpa som jag sågade bitar ifrån, nästan inget var kvar av den när jag var klar, fronten är delad i mitten, skarven är dold bakom dörrlisten, glasen i dörren och fönstren är från gamla ramar, flaggorna är gamla som gatan dom skulle kastas på mitt jobb det kunde jag inte tillåta, kan vara bra att ha tyckte jag.

 

 

Nu är jag nästan klar med inredningen, hittar väl garanterat på något bättre, men det får duga så här för tillfället.

Hyllorna börjar bli välfyllda.

Lösviktsgodiset är riktigt strössel.

Jag har tagit en uttjänad form för ögonskugga-prover som mitt jobb skulle slänga, jag klädde plastformen med svart plastfilm, det blev jättebra tycker jag.

Kylvarorna väntar i kylen på kunderna.

Säljer även dukar, lakan och överkast, är det en lanthandel så är det.

Glasskulor i disken, lite fantasi får man ha för alla kan vi väl se att det är pärlor :)

Här skall jag fixa lite bättre grejer att sälja i framtiden.

Lanthandeln

Paketen och veden är från demolerade ljusmanschetter, asken är en liten godisask, räddade den från papperskorgen.

Lanthandeln

Det här är försäljningsdisken,

 

Längst in efter den tomma väggen håller jag på att göra en hylla, klubborna som är i den röda fingerborgen har jag gjort av pärlor och fimodeg, den lilla glasskålen med dom bruna godisarna är reutter porzellan.

Lanthandeln

Träskålarna har jag laserat vita, i dom har jag lagt tårtdekorationer, formarna inne i disken är botten på tandborst ställ, provisoriskt med pärlor, ska eventuellt göra en glassdisk.

Lanthandeln

Fruktlådorna är gjorda av en liten bit gammal masonit klädda med glasunderlägg i bambu, fruktdisken har jag gjort av masonit kantade med lister.

 

Lanthandeln

Från en annan vinkel.

Lanthandeln

Vindruvorna har jag gjort av fimolera, på dom har jag klistrat torkade stjälkar från körsbär, salladsbladen har jag gjort av fimolera, det andra som ligger i korgarna är lite småpynt från ljusmanschetter, dom ligger bara där tillsvidare.

lanthandeln

Jag klädde playwooden med chromtejp och satte lister som hyllor innan jag spikade igen hålen på båda sidorna på huset, krukan och polkagrisarna har jag gjort av fimolera.

Lanthandeln

Pannbanden är snoddar till håret, för tillfället får dom vara där till jag hittar något bättre.

Lanthandeln

Här har jag gjort lite blommor till försäljning. 

Lanthandeln

Godispåsarna har jag gjort av en tunn papperspåse, lådorna är smyckesaskar.

Lanthandeln

Alla hyllorna i butiken har jag gjort av breda blommpinnar, ännu finns det inte så mycket på hyllorna det kostar att bygga upp en affär.

Lanthandeln

Samma här.

Newest Members