LENAS.DOCKHUS

Click here to edit subtitle

Dessa fina möbler fick jag av dam vars syster hade lekt med dom när hon var liten, hennes söner kom att tänka på mig när dom rensade hennes förråd. Tack Tomas och Peter :)

 

,Det mesta av möblerna är Lerro, karmstolen har jag alltid velat ha, bordet har jag redan fast i den större modellen så nu skall dom få samsas i samma skåp :)

 

Det fanns fina möbler till vardagsrummet, öppenspisen var riktigt cool, skall ta reda på lite mer om den, vet ej om den är Lerro.

 

Hela möblemanget till sovrummet.

 

Köksmöblerma, det fanns bara tre stolar, men jag vet att jag har en stol i något av mina skåp i exakt samma modell, den kanske har väntat på att förenas med detta set så att det blir komplett.

 

Underbara lampor fanns det med, skall bara hitta rätta platsen för dessa i mina skåp :)

 

Detta bord har jag alltid velat ha i min samling, duken på bordet är fastlimmad, tror ej att den är original men den var så fin så den får vara kvar.

 

Detta är dom absotut finaste dockorna till min samling, alla var hela och fina, tycker dom är underbara :) Jag kan absolut inget om gamla dockor, då är det tur att jag har duktiga facebok-vänner som konstaterade att den gamla mannen med skägg är en Grecon-docka från England och alla andra är caco-dockor från Tyskland.

 

Köksdelarna var i ett jättefint skick, måste bara dammtorkas ser jag :)

 

Denna soffgrupp var jättefin, har några sådana i mina skåp, har sett dom massor med gånger, tror att det var en massproduktion på dessa, eller så var dom okrossbara :)

 

Massor med mattor följde med, den grön/orangea mattan är original, dom andra mattorna är nog hemmagjorda tror jag, nu ska dom in i mina dockhus som har kala golv :)

Newest Members