Platvoet en z'n Vriendjes Land Before Time

Sommige dingen zie je met je ogen, andere zie je met je hart

Welkom op de eerste Platvoet en zijn Vriendjes fansiteWelkom op de eerste Nederlandse Platvoet en zijn Vriendjes fansite.

U bent bezoeker nummer:

Wij vragen om uw hulp!

Klik op de pagina 'help ons'. Alvast bedankt!

=============================================================

26-06-2009 - Nieuws Update
Wij verwachten geen nieuws meer te ontvangen over Platvoet, maar blijven natuurlijk in afwachting van bijvoorbeeld een blu-ray release!

The Land Before Time office is gesloten. Het is voor ons niet duidelijk of dit kwam omdat de Platvoet en zijn Vriendjes serie helemaal gaat stoppen, of omdat ze van locatie verhuizen. Dit nieuws werd bekent gemaakt op 3 Juli 2008. Er zijn eerder pauzes geweest tussen het maken van films, maar nog nooit is het kantoor helemaal dichtgegaan. Aangezien we er nu nog niets van gehoord hebben, nemen wij aan dat de series gestopt zijn. Haal dus je dvd in huis voordat ze niet meer verkocht worden!

De TV-series worden niet naar het Nederlands vertaald, behalve als er een TV-zender mee wilt werken. Wat wij dus kunnen doen is zoveel mogelijk stemmen verkrijgen en dan een petitie opsturen naar een zender voor kinderseries zoals: Jetix, Cartoon Network, Boomerang of Nickelodeon.Wil je ons ook helpen? Kijk op deze site en voeg jouw naam toe(graag met comment(mening en argument) zodat het ook voor de tv-zender realistisch blijft!)

=============================================================

Laatste website update: 10-09-2012