Trond Wathne Tveiten sin hjemmeside

Intet er umulig.

Velkommen til min hjemmeside eller portal som jeg selv velger å kalle den. Etter mye frem og tilbake føler jeg naa at jeg har funnet den formen på denne siden som jeg ønsker.

Mitt navn er Trond Wathne Tveiten og er en politisk liberaler med tilholdssted i Venstre. Jeg har vært medlem av Venstre og Unge Venstre siden 1993 og har hatt verv baade på lokalt og nasjonal plan.

Jeg er opprinnelig fra Skien, men  i 1997 flyttet jeg fra byen og bosatte meg i Oslo der jeg bodde frem til 2000. Etter tre år i tigerstaden trengte jeg forandring og tok jeg turen over fjellet til Bergen der jeg ble værende.  

Jeg er aktiv politiker, blogger og driver med podcasting. Mitt parti er i Venstre der jeg har hatt en rekke verv på lokalt og nasjonalt nivå siden min inntreden i 1993. For tiden driver jeg mest bydelspolitikk paa Laksevaag, der jeg blant annet satt i bydelstyret i tre år, frem til krf, frp og hoyre fant ut at vi var så ubehagelige at de nedla oss.

Har tidligere anmeld filmer for studentradioen i Bergen, men foretrekker nå å skive anmeldelser fra tid til annen i min egen blogg ved navn Tronds Orakel. Her skriver jeg osgå om  politikk pluss diverse andre ting i tillegg legger ut bilder. Denne bloggen har også en slem lillebror som heter  Anti-Konservativt Forum som navnet burde fortelle absolutt alt dere trenger å vite. Sistnevnte også har en facebookside som stadig oppdateres og som hadde vært hyggelig hvis der trykte like på. Jeg har også opprettet en blogg på Origo som heter Liberale Engler. Denne pluss andre blogger og facebooksider som jeg administrerer finner dere i linkregisteret.

Mer detaljert om disse bloggene får dere vet å følge linken blogger og annet. Her finner dere også en rekke fotoalbum jeg har tatt gjennom årene. 

Har i lenger tid hatt et program på radio ved navn Gutta på Golvet, men siden enkelte elsker sensur så har showet to ganger blitt kansellert. Forste gangen ble vi sparket fra radiostasjonen Radio Arbeidet med den begrunnelsen at vi sviktet revolusjonen. Ande ganger ble vi sparket og truet med anmeldelse av redaktør i radio puddefjord med den begrunnelse at vi sviktet arbeiderbevegelsen. Siden de som påstår de kjemper for ytringsfrihet ikke tolerer oss så må vi ty til nettet. Det finnes nå klipp og podcatser fra oss på både soundcloud, spreaker og youtube. I tillegg har vi en blogg på origo, en på tumblr pluss en side på facebook. Linkene til dette finner dere i linkregisteret.

Håper dere liker det dere ser og skulle dere ha noe på hjertet så legg en beskjed igjen i gjesteboken eller trykk på kontatinfo