SB Briida


Kuva © eripura.net, klikkaa kuva isommaksi.

Päiväkirja

Virallinen nimi SB Briida Koulutustaso ravikoulutus
Kutsumanimi Briida Painotus ravit (kärrylähdöt ja monté)
Sukupuoli Tamma Säkäkorkeus 126cm
Rotu Gotlanninruss Väri ja merkit
Syntynyt 22.07.2011 , oma ikääntyminen Kasvattaja Tierra, Starberry
Rekisterinumero Ei rekisteröity vielä Omistaja Veera A. VRL-08026 / Virtuaalimaatila Katve

Luonne

Tulossa, kunhan poni tulee tutuksi.

Sukutaulu

  i. Briego JM   ii. Tvärgående

  iii. Försakelse

  iie. Uppskrämd

  ie. Monica My   iei. Sverker
  iee. Fijona My
  e. Hallondalna Blinka-Öga   ei. Kroisos   eii. Köpenhagen Maister
  eie. Skärjord Blinia
  ee. Hallondalna Lotta   eei. Rops
  eee. Ståtlig Martha

Isälinja: Tvärgående, Emälinja: Hallondalna Blinka-Öga. Emä on B-ponimontémestari 2009 ja vuoden montéponi 2009.

Jälkeläiset

päivämäärä sukupuoli Nimi rotu isä emä om.
00.00.0000 skp Nimi rotu Nimi Nimi Omistaja/Kotitalli
00.00.0000 skp Nimi rotu Nimi Nimi Omistaja/Kotitalli

Kuvagalleria


Kilpailut

Ravit Statistiikka 1:0-0-1-0, voittosumma: 250v€
päivämäärä kutsu jaos lähtö sijoitus
27.02.2012 KUTSU villit tasoitusajo 1600m 2.17,4, 250v€
08.11.2013 kutsu VRKK Ryhmäajo B-poneille 1600m 3/8 ei enn. -- 2.30,1 (6p.) 50v€07.06.2013 Kesälaitumille, päiväkirjamerkinnän raapustanut Veera
Hevoset pääsivät kesälaitumelle hieman ajateltua aiemmin, sillä pohdittiin Erkin kanssa, että olisi hyvä siirtää hevoset pois remontin tieltä, jotta saisimme kirittyä aikatauluamme. Remontti etenee nyt reippaasti ja mutkattomasti. Loppukesällä viimeistään Katveen mailla tehtävä remontti on valmistunut.
Hevoset siirrettiin isolla poppoolla laitumille ja suurimpiin tarhoihin ja pihattoihin. Saimme innokkaiksi apulaisiksi vanhat koiratytöt Katien, Sinnan ja Sessin, ja ujona vierestä seurasi ja vanhemmilta rouvilta mallia otti Jade.
Aloitimme siirtämällä raskasrakenteisen (poislaskien Jöffe) poikaporukan kesäasuntoon. Darragh, Bica, Boris, Jöffe ja Nauris pääsivät kirmaamaan ensimäisinä laitumelle. Nuoremmat pojat tulevat Jöffen, Bican ja Boriksen kanssa mainiosti juttuun, mikä mahdollistaa niille leppoisan kesän poikamiesporukassa.
Toinen suurista laitumista meni akkalaumalle. Briida kellahti heti laitumelle päästyään selälleen ja alkoi piehtaroida onnessaan. Briidan lisäksi laitumelle pääsi myös Blair, Kiia, Gwen, Linnee, Rina, Emma ja Thara. Tammamammat tulevat mainiosti toimeen keskenään, ja niille on suunnitteilla rento kesä, maksimissaan vain kevyttä liikuttelua.
Bassea koulutetaan nyt kesän aikana niin intensiivisesti kuin remonttitöiden vuoksi voimme. Basse asuu yhdessä pihatossa Felixin ja Solanan kanssa.
Toista pihattoa asuttavat Gonur, Kurro, Zoloto ja Roni. Pojat saavat näin hakea huonolla säällä suojaa, etenkin kun Gonur vihaa sadesäätä oikein olan takaa.
Tarhoissa laiduntavat murkkuikäinen Coro, jota ei uskallettu laittaa poikaporukkaan jatkuvan isottelun vuoksi, Huima, joka edelleen äksyilee muille hevosille, intensiivikoulutuksessa olevat Imtiyaz kaverinaan Nestor, Ville Riiviön kämppiksenä ja Mansoora toverinaan Noye. Ylda toipuu pienestä nyrjähdyksestä Samara seuraneitinään. Heti kun Yldan jalka kestää varmasti vaihtelevan, epätasaisen maaston, tytöt pääsevät nauttimaan kunnon laitumesta. Randomia totutetaan satulaan, mutta tamma ei viihtynyt yksin, joten valitsimme pienikokoisen Ummin tytölle kaveriksi, ja Ummi osoittautuikin sopivaksi seuraponiksi.
Suklis olikin ainoa joka muutti aivan erilaisen otuksen kanssa samaan tarhaan. Suklis jakaa oman pihattonsa nimittäin aasitamma Fannin kanssa. Aasi ja miniponi tutustuivat nopeasti, ja tulevatkin nyt juttuun mitä mainioimmin. Saa nähdä saako näitä kahta kaverusta enää syksyllä erotettua toisistaan, vai onko niistä muodostunut kuin paita ja peppu.

virtuaalihevonen / a sim-game horse READ MORE
Luonne © Veera A., Kuvat © eripura.net, Ulkoasu © Veera A., Taustakuva © Ritva's Gallery