Muistoissamme Kastanj

virtuaalihevonen

Yhdeksi Stall Katinan kantatammoiksi päässyt Kaisa ehti varsoa vain kahdesti, mutta molemmat varsat ovat saanee jäädä elämään synnyintallilleen. Kisaurallaan tamma menestyi oikein hyvin, pääsimmehän pariin otteeseen starttaamaan Intermediate II -luokissa kansallisella tasolla. Niissä emme sijoittuneet, mutta sijoituksia oli kuitenkin Intermediate I -luokista muutama kappale. Sim Horses Internationalin rakennearvostelussa Kaisa sai Class II-palkinnon.

Kaisa lopetettiin reilun 28 vuoden iässä yhdessä Elovs Håkanin ja Lyckligs Åsan kanssa. Kaikki kolme olivat vielä kohtalaisen hyvässä kunnossa, mutta päätimme päästää rakkaat ratsumme vihreämmille laitumille, ennen kuin vanhuudenvaivat olisivat päässeet ottamaan vallan. Kaikki olivat kuitenkin saavuttaneet jo kiitettävän ja kunnioitettavan iän. Vietimme monta upeaa yhteistä vuotta enkä yhtäkään vaihtaisi pois.

Kastanj † 8. joulukuuta 2011

  • Class II (SHI)

ruotsalainen puoliveritamma
rekisterinumero VH05-043-3417
punaruunikko, 161cm

lippus. 07.03.2008, ikä
täyttänyt 4v. 15.09.2008

kouluratsu, kilpaillut kansallisella tasolla
ko Intermediate II, re 95cm

kasv. Malin Eklund
om. Stall Katina (VRL-00692)


Kaisa, tämä kastanjanruskea tamma, on hyvin hieno neiti. Tamma ei voi kävellä edes vesilammikon yli, oli se sitten miten pieni tahansa. Turhasta säikkyminen on tämän neidin mielipuuhaa. Se yrittää säikkyä jokaista vastaantulevaa asiaa, ole siis varuillasi, jos tätä tammaa saat joskus talutella tai ratsastella. Mutta kun taluttaja/ratsastaja on tarpeeksi päättäväinen, tamma kyllä onneksi lopettaa. Vaikka se onkin tuollainen, kukaan ei voi olla ihastumatta tähän persoonalliseen tammaan. Kaisalla on suloinen, herkkä ja ylväs katse, joka voikin olla yksi syy siihen miksi hänet hankin. Muitakin tyitä tietysti on, tuhansiakin, mutta en nyt niitä tässä viitsi alkaa luetella. Tamma osaa olla tarvittaessa suloinen ja herkkä, varsinkin silloin, kun olen sen kanssa kahden.

Hoitaessa Kaisa seuraa uteliaana hoitajaa ja ilmoittaa kiivaasti hirnuen, että jossakin on vielä likaa. Tai sitten hirnuminen tarkoittaa jotakin muuta, tiedä häntä.. Kavioiden on oltava tietenkin putipuhtaat ennen ratsastusta, niin kuin tietysti kaikilla muillakin hevosilla. Kunnon pesu on Kaisan mieleen. Tosin vesi, jolla tamma pitää pestä, on oltava aivan sopivan lämpöistä. Kaisa inhoaa yli kaiken sitä, että sitä pestään viileällä tai kylmällä vedellä ja luulen, ettet sinäkään siitä pitäisi. Kesälläkään tosin kylmä/viileä vesi on sallittu, mutta järvessä uiminen on kuitenkin mieluisampaa. Kun aletaan laittaa varusteita, Kaisa seisoo kiltisti paikoillaan. Talvella kuolainten on oltava hyvin lämmitetyt, ennen kuin ne saa laittaa neidin suuhun.

Ratsastaessa Kaisalla pitää aina olla valppaana, sillä tamma saattaa säikähtää millä hetkenä hyvänsä. Varman ja tutun ratsastajan kanssa tosin tamma ei säiky läheskään niin paljon, kuin epävarman ja tuntemattoman kanssa. Maastoilu voikin olla yhtä tuskaa, sillä joka nurkan takana piileskelee Kaisan mielestä jokin kauhea mörkö. Kouluratsastus on Kaisan erikoisalaa ja sitä tamma menee mielellään. Sillä on sulavat ja mukavat liikkeet, sekä pehmeät askeleet. Ravi on lennokasta ja laukka pyörivää. Kaisa on aina reipas ja on hyvin herkkä kaikenlaisille avuille. Tamma on myös hyvin yhteistyönhaluinen ja oppii mielellään ja nopeasti uusia asioita. Esteillä ei ole oikeastaan muuta ongelmaa, kuin säikkyminen. Muuten tamma liitää kyllä mainiolla tyylillä jokaisen esteen ylitse.

Kilpailuissa ja näyttelyissä Kaisaa on helppo kuskata, sillä tamma menee kiltisti traileriin ja tulee sieltä myös pois. Matkustaminenkin sujuu ongelmitta. Kisapaikalla tamma kulkee korvat hörössä ja utelias ilme naamassa. Tamma katselee uteliaana varsinkin oreja ja keimailee niille.


Kuvat © KK (Kiitos!)


Sukutaulu

i. Igenläkt
SWB, prn, 168cm
ii. Forkunnare
SWB, rn, 169cm
iii. Fähus
iie. Yngvild
ie. Åkerbär
SWB, tprn, 162cm
iei. Rhizosfär
iee. Ragnilds Tova
e. Kakao
SWB, prn, 159cm
ei. Kollrig
SWB, trn, 165cm
eii. Bullrig
eie. Thorfridh
ee. Silkesfjäril
SWB, prn, 161cm
eei. Sillhaj
eee. Solvig

Tämän kuvankauniin tamman isä, Igenläkt on tyttärensä mukaisesti punaruunikko ruotsinpuoliveriori ja Igenläktiltä löytyy säkäkorkeutta 168cm verran. Ori on luonteeltaan hyvin äkkinäinen ja tarvitsee päättäväisen hoitajan. Igenläkt omistaa aivan upeat koululiikkeet ja ori kilpaileekin Intermediate II-tasolla menestyksellisesti. Ori onkin kunnon rusettihai kouluratsastuksen parissa ja hyvin haluttu ori astumaan tammoja. Se onkin hassua, että orilla on vain viisi jälkeläistä sukunsa jatkeena. Mutta onneksi kaikki viisi, kuten Kastanj, ovat samanlaisia kuin heidän isänsäkin, kunnon rusettihaita koulunkentillä.

Igenläktin isä, Forkunnare, jolta säkäkorkeutta löytyy 169cm ja väritykseltään tämä suuri ja lihaksikas ori on ruunikko. Forkunnare oli kilpailuissa keskiverto sijoittuja, koska orin ensimmäinen omistaja ei ollut niin taitava korkeatasoisen oriin kanssa, että olisi saanut oriin kaikki hienot taidot esille oikein. Täten oriin kanssa ei tullut pyörittyä kilpailuissa, mikä olisi ollut Forkunnaren oikea paikka. Forkunnaren onneksi, jos näin voi sanoa, orii myytiin kilpailevaan kotiin, jolloin ori sai oikeanlaisen ratsastajan selkäänsä ja alkoi sijoittua kouluratsastuskilpailuissa. Ori kisasi enimmäkseen Intermediate I-tasoa. Ikä kuitenkin alkoi painaa oria, joten se jäi jalostusorhiksi täytettyään 16 vuotta. Jälkeläisiä Fortunnare jätti maailmaan ennen vihreille laitumille poistumista neljä kappaletta; kolme ori ja yhden tamman.

Forkunnaren isä, Fähus oli 167cm korkea ruunikko ruotsalainenpuoliveriori, joka menestyi koulussa kuin esteilläkin. Koulua ori kilpaili kylläkin aktiivisemmin, ja sijoituksiakin ori keräsi muutaman enemmän kuin estepuolella. Luonteeltaan ori oli kiltti ja selkopäinen. Siksi varmaan orin ensimmäinen omistaja oli 16-vuotias tyttö. Mutta kun ori täytti 10 vuotta, niin tytölle hevonen oli jo vanhus, vaikka ori olikin parhaimmassa kilpailuiässä. Ori päätyi kouluratsastajalle, jonka luota ori sai lopullisen kotinsa. Ori kuoli vanhuuteen 24-vuotiaana ja jälkeläisiä orille jäi ainakin kolme.

Forkunnaren emä, Yngvild oli ratsastuskoulussa asustava 164cm korkea SWB-tamma ja väritykseltään tamma oli punaruunikko. Tamma toimi harraste- ja opetushevosena ruotsalaisessa ratsastuskoulussa. Ei kierrellyt yhtään kilpakentillä, vaikka tammalla olisi ollut kykyjä koulukentille. Yngvild jätti jälkeensä kaksi varsaa. Kuoli vanhuuteen 25-vuotiaana.

Åkerbär, Igenläktin emä, oli hyvin kaunis ja siro tummanpunaruunikko koulukiemuroita suorittava SWB-tamma. Kilpaili Grand Prix-tasolla kansallisella tasolla ja saavutti KRJ-II palkinnon. Tamma oli säikky luonteeltaan, joten oli hankala käsiteltävä niin kotona kuin kilpailuissa. Antoi kyllä aina kaikkensa kilpakentillä ja keräsikin hyvin sijoituksia ja voittoja. Tamma kerkisi vain kaksi jälkeläistä jättää maailmaan ennen kuolemaansa. Tamma kuoli hyvin pahaan ähkyyn ollessaan 12-vuotias.

Åkerbärin isä, suuri ja kiltti SWB-ori Rhizosfär oli hyvin kuuluisa kenttäratsastuksen parissa. Ori oli kuin mikäkin rusettihai kenttäratsastuksen parissa, vaikein osuus orille oli rataesteet. Orin jälkeläiset ovat kilpailleet vain kouluratsastuksen parissa, koska ori ei periyttänyt kunnollisia estetaitoja. Eihän orillakaan niitä ollut oikein kunnollisia, mutta kentässä silti tämä sitkeä ori pärjäsi hyvin, ehkäpä juuri siksi orista tuli kuuluisa kenttäpuolella. Jälkeläisiä ori jätti jälkeensä kuusi kappaletta; viisi kilpailee kouluratsastuksessa korkeilla tasoilla ja yksi kilpailee kenttää keskitasoilla.

Åkerbärin emä, SWB-tamma Ragnilds Tova oli hyvin kuuluisa kouluratsastuksen parissa. Tamma asui rikkaan miehen kymmenen hevosen tallissa ja tätä tammaa kilpailutti miehen oma 17-vuotias tytär. Ragnilds Tova ja miehen tytär olivat kuin erottamaton pari. Kilpailuissa aivan valtavasti haalinut tamma kuoli kilpailuista kotiin päin mentäessä hevostrailerin kaatuessa ojaan. Tamma selvisi siitä, mutta loukkaantui niin paljon, että tamma päästettiin vihreille laitumille eläinlääkärin toimesta kolaripaikalla. Jälkeläisiä tämä hieno rusettihai kerkesi jättämään vain kaksi. Kummatkin jälkeläiset kilpailivat mahtavasti koulukentillä.

Kastanjan emä, 159cm korkea punaruunikko SWB-tamma Kakao kilpailee kansallisella tasolla Grand Prix-luokkia menestyksellisesti. Vaikka tamma onkin luonteeltaan hyvin säikky ja herkkä, niin rusettihai tämä siltikin on. Näyttelyissäkin kierryllät tamma on hyvin haluttua jalostuksessa, niin kouluratsastuksen sekä kenttäratsastuksen jälkeläistoivossa. Tähän mennessä tamma on jättänyt jälkeensä 3 varsaa ja siirtyy viimeistään kahden vuoden päästä kokonaan jalostukseen. Silloin tammasta saa maksimissaan kolme varsaa, ja nekin vain koulupainotteisiksi.

Kakaon isä, suuri kokoinen koulupuolen puhutuimpiin hevosiin kuuluva tummanruunikko SWB-orii Kollring oli haluttua jalostuspuolella. Ori kirjattiin KRJ-I palkinnolla upean kilpauransa päätteksi. Ori jätti jälkeensä 7 varsaa, joista viisi oli tammoja ja kaksi oreja. Kaikki jälkeläiset kilpailevat tälläkin hetkellä kouluratsastuksessa tasoilla VaA-GP. Ori itse kilpaili Int II-tasolla. Ori kuoli vanhuuteen ollessaan 24-vuotias.

Kakaon isänisä, elikkä Kollringin isä Bullring eli lyhkäisen elämän, mutta kerkesi haalia KRJ-III palkinnon ja jälkeläisiä jätti kaksi. Bullring jouduttiin lopettamaan takajalan murtumisen takia omassa tarhassaan ollessa, ikää orilla oli vain 11 vuotta. Jalka murtui niin pahasti, ettei orilla olisi ollut minkään näköisiä toivoja enään kävellä kunnolla ja leikkauksia olisi joutunut tekemään useita, joten omistaja halusi päästää hienon orinsa vihreämmille laitumille.

Kollringin emä, Thorfridh oli 154cm säkäinen ruunikko ruotsinpuoliverinen. Thorfridh asusti ensin maatilalla, mutta kun sen kyvyt huomaattiin, niin se myytiin kilpailevaan kotiin noin kahdeksan vuotiaana. Tällöin tamma kerkesi kilpailemaan noin seitsemän vuotta, mutta ne oli tamman kanssa hyvin menestykkäitä vuosia kansallisella tasolla. Tamma kilpaili Vaativa A-tasolla, välillä sen yläpuolella tai alapuolella. Jälkeläisiä tamma jätti maailmaan viisi. Kuoli vanhuuteen 25-vuotiaana.

Kakaon emä, 161cm säkäinen punaruunikko ruotsinpuoliveritamma Silkesfjäril eli ensimmäiset 11 vuotta kilpailevassa kodissa, jossa tamman kanssa kierreltiin urakalla kilpailuissa, sekin menestyksellisesti. Kotonaan treenauksen jälkeen ratsukko lähti metsään loppu veryttelyiksi ja tällöin sattui onnettomuus, jonka seuraksena tamman jalka murtui niin, ettei tammalla päässyt enään kilpaileman kouluratsastusta korkeissa luokissa. Tämän seurauksena tamma myytiin SWB-jalostusta varten toiselle puolelle Ruotsia ja jälkeläisiä tamma pyöräytti maailmaan viisi kappaletta. Tamma lopetettiin vanhuuden piiskatessa tamman ollessa 23-vuotias.

Silkesfjärilin isä Sillhaj kilpaili koulu- sekä kenttäratsastuksen parissa. Kuitenkin orilla oli enemmän taitoja koulupuolella ja orilla kilpailtiinkin enimmäkseen koulukiemuroita väännellen. Ori palkittiin ennen jalostukseen menemistä KRJ-III palkinnolla. Varsoja Sillhaj jätti ennen kuolemaansa neljä; kolme oria ja yhden tamman.

Silkesfjärilin emä, joka oli todella siro ja kuvan kaunis ruunikko SWB-tamma Solvig. Tamma asusti ensin ainoana hevosena pienellä maatilalla, mistä se myytiin ratsastuskouluun hienon luonteensa vuoksi. Tamman omistaja, 19-vuotias poika kilpaili välillä tamman kanssa koulukilpailuissa ja tamma sijoittui ihan hyvin, välillä jopa voittikin. Tamma eli lopun elämänsä tämän pojan hevosena, ratsastustunneilla välillä käyden. 14-vuotiaana tamma otettiin ratsastuskoulu käytöstä pois, välillä satunnaisesti käyden tuuraamassa jotakin toista hevosta. Jälkeläisiä tamma sai kaksi.
(Suvun selvitti Reprobate. Kiitoksia!)


Jälkeläiset

1. SWB-t. Katinas Tindra s. 14.11.2009 isä Elovs Håkan
2. SWB-o. Katinas Noak s. 10.05.2010 isä Adjö Felix

Kilpailutulokset

25.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Regndamm Gård, luokka Prix St. Georges » 3/7
22.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Xcalibur, luokka Intermediate I » 2/6, 8rp.
18.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Intermediate II » 4/7
17.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Intermediate I » 1/2, 10rp.
10.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Intermediate II » 5/6
08.11.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Intermediate I » 2/9, 8rp.

06.10.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 4/12

30.09.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Heathermoor Heights, luokka Intermediate I » 5/11
30.09.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Heathermoor Heights, luokka Prix St. Georges » 2/11, 8rp.

10.08.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Virtuaalitalli Hiprakka, luokka Vaativa A » 5/6
02.08.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Prix St. Georges » 7/8

11.07.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Divine Angel, luokka Intermediate I » 8/9
11.07.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Divine Angel, luokka Prix St.Georges » 4/15

30.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 3/7
29.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 4/5
28.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 2/7, 8rp.
21.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 5/17
18.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 2/10, 8rp.
15.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 12/14
01.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Prix St. Georges » 3/6
01.06.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa A » 6/6

31.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Traviata Lipizzaner, luokka Prix St. Georges » 2/11, 8rp.
31.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Traviata Lipizzaner, luokka Vaativa A » 9/15
25.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa A » 11/22
24.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa A » 6/15
23.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa A » 7/15
22.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa B » 13/17
21.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa B » 16/39
12.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Friesians of Djinn, luokka Prix St. Georges » 7/15
12.05.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Friesians of Djinn, luokka Vaativa A » 17/19

27.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Elgwir Arabians, luokka Vaativa B » 11/16
26.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Elgwir Arabians, luokka Vaativa B » 16/16
25.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Elgwir Arabians, luokka Vaativa B » 9/17
24.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa A » 12/28
24.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa B » 11/23
23.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa A » 5/18
23.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa B » 4/20, 4rp.
22.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa A » 19/31
22.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Siero, luokka Vaativa B » 5/28, 2rp.
12.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Yksityistalli D'arc, luokka Vaativa A » 5/9
12.04.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Yksityistalli D'arc, luokka Helppo A » 4/19, 4rp.

28.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa B » 7/15
28.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 10/12
24.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa B » 26/28
24.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 5/21
20.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Vaativa B » 18/27
20.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 15/30
16.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Yksityistalli D'arc, luokka Vaativa B » 6/13
16.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Yksityistalli D'arc, luokka Helppo A » 6/15
02.03.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 3/8
02.03.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 1/9, 10rp.

22.02.2009 KRJ kansallinen taso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Helppo A » 8/20
21.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Vaativa B » 21/24
21.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Helppo A » 5/30, 2rp.
12.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo A » 4/19, 4rp.
12.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo B » 7/30
06.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Rimvik, luokka Helppo B » 4/30, 4rp.
06.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Rimvik, luokka Helppo C » 21/30
01.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kk Bailador, luokka Helppo A » 20/26
01.02.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kk Bailador, luokka Helppo C » 2/24, 8rp.

31.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Acantha Farm, luokka Helppo B » 21/50
31.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Acantha Farm, luokka Helppo C » 12/50
22.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Helppo B » 24/30
22.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Stall Katina, luokka KN Special » 9/30
22.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo B » 20/35
17.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kaurisrannan Ratsastajat, luokka Helppo A » 28/53
17.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kaurisrannan Ratsastajat, luokka KN Special » 29/64
14.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kaurisrannan Ratsastajat, luokka Helppo A » 27/49
14.01.2009 KRJ aluetaso, järjestäjänä Kaurisrannan Ratsastajat, luokka KN Special » 40/59
10.01.2009 KRJ seurataso, järjestäjänä Stall Katina, luokka Helppo C » 8/36
03.01.2009 KRJ seurataso, järjestäjänä Gestüt Spiegelung, luokka Helppo C » 3/20, 6rp.

26.12.2008 KRJ seurataso, järjestäjänä Kaurisrannan Ratsastajat, luokka Helppo C » 33/67

Meriitit

International Evaluations: Judge: bill, Sim Horses International
Breed- & Sex-type 8/10 pts. Movement, walk 7/10 pts.
Head, neck, body 8/10 pts. Movement, trot 7/10 pts.
Legs 6/10 pts.    
Class II 35/50 pts.    

virtuaalitalli   -   ett internetstall   -   a sim-game stable
Lue tallin tekijänoikeuksista   -   Palaa edelliselle sivulle   -   Pääsivulle   -   Sivun alkuun