Muistoissamme Critical Bond

Tinja menehtyi 17 vuoden iässä 09.06.2013.


  • ruunihallakko norjanvuonohevostamma, 141 cm
  • s. 06.03.2008, ikä (4v. 06.07.2008)
  • valjakkoajopainotteinen, ko Helppo B, re 40 cm
  • rekisterinumero VH04-053-9072
  • kasvattaja Bond Ponies
  • omistaja Milja, Fiktio (VRL-00692, FIKT1457)

Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.
Sivuilla olevat tiedot eivät liity mitenkään kuvissa olevaan hevoseen!
Kuvat © ei halua mainita nimeään  |  Klikkaamalla näet kuvat suurempina.

Tinjan luonne sen edellisen omistajan kertomana:
Tinjan kuvaileminen on helppoa; tamma on ollut pienestä pitäen varsin kiltti ja rauhallinen, eikä se ole koskaan välittänyt turhasta riehumisesta, mielummin säästää itseään vain syömällä, nukkumalla ja joskus työskentelemällä. Se onkin hurmannut minut täydellisesti - ja kukapa ei nyt pitäisi ihanasta karvapallosta, joka tekee kaiken miellyttääkseen ihmisiä ja on vieläpä vallan söpö? =) Toivottavasti tulevaisuus aukenee valoisana, ainakin tällä hetkellä, Tinjan kolkutellessa kisaikää (.. melkein ainakin!), sujuu mainiosti!

Tämä pallero on ihkaensimmäinen vuonohevoseni ja tottapuhuen ennen Tinjaa en tiennyt yhtään mitään valjakkoajosta! Opettelumme kävi yhdessä erehdyksen ja sitä kautta kantapään kautta, mutta eipä meille kovin huonosti tainnut käydä, kun tamma on edelleen hengissä ja vaikuttaa vieläpä ihan selväpäiseltä vuononeidiltä. Toden totta, Tinja on varsin hyväluontoinen ja selväpäinen hevonen, ja sen perusluonteeseen kuuluu myös rauhallisuus, mikä on ihan hyvä, sillä omistajalta (kröhöm!) sitä taitaa puuttua. Tammaa en ole vielä koskaan nähnyt ilkeilemässä niin ihmisille kuin muille hevosillekaan, eipä potkiminen, pureminen tmv. tulisi sille mieleenkään, ainakin mikäli tammaa edes jotenkuten tunnen.

Käsittely ei ole minkään luokan ongelma Tinjalle, vaikkei sitä nyt voi sanoa harjausta palvovaksi hevoseksi. Kyllä se siitä ihan tykkää, mutta iäisyyksiin ei tammaa kannata puunailla, voisihan se kulua vaikkapa puhki ;)! Kaviot tamma nostaa varsin nätisti, kunhan sille selvästi kertoo, mitä pyydetään. Turha riuhtominen saattaa hermostuttaa sitä, ja kun neiti muuten on niin herttainen, niin ainakin allekirjoittaneelle tulee huono omatunto, mikäli tammalle huutaa ihan aiheetta - ja harvemmin huutamisen aihetta Tinjasta itsestään löytyy. Varustaminen on helpohkoa, vaikka tamma saattaa olla hieman innoissaan ja häseltää, mikä on sille harvinaista. Eläinlääkärin tai kengittäjän kanssa Tinja on ihan hyvää pataa, eikä talutuskaan ole ongelma, kunhan ruoho ei vedä liikaa puoleensa ..

Tinja toimii niin harrasteratsuna kuin valjakkohevosenakin, johon se on kuitenkin painottunut. Vaihtelun vuoksi tammalla myös ratsastetaan, ja mikä voisikaan olla ihanampaa kuin kesäpäivänä kunnon maastolenkki ilman satulaa tällaisen pullan selässä ja siinä lomassa voi vaikka käydä rannalla uimassa, mistä Tinja tykkää yli kaiken! Maastoillessa tamman kaikki eleet kielivät sen viihtyvän, parasta on viettää aikaa sen kanssa leppoisilla käyntipätkillä, juuri rannalla, ja eipäs pelloilla tykittely tai pienten maastoesteiden ylitys ole lainkaan sen hullumpaa! Yleisestikin ottaen Tinja onkin varma ja rauhallinen ratsu - toisinaan sitä saa houkutella liikkumaan vähän reippaammin eteen. Koulua tamma taipuu hiukkasen, ja vaikkei se siinä ihan loistakaan, on opetusmestariksi mainio. Esteillä tamma sen sijaan innostuu, mutta ei se liikaa kuumu, vähän vain! :))

Suvultaan valjakkopollen lahjat saanut Tinja on oikein kiva ajaa, vaikka se kuski olisikin ihan amatööri .. Tamma tottelee pyyntöjä moitteetta, ja tykkää vielä puuhasta, mikä onkin tärkeä seikka. (; Toisinaan sillä on intoa vähän liikaa kouluosiota varten, mutta aika helposti sen saa rauhoitettua! Olemme Tinjan kanssa käyneet muutaman kerran valjakkoajovalmennuksissa, mikä on ollut varsin opettavaista ja kivaa - uusien taitojen lisäksi tamma on päässyt uusiin paikkoihin ja tutustumaan uusiin kavereihin heppamaailmasta, joka on kivaa treeniä sitten kilpailuita varten, joihin me toki tähtäämme. Kokonaisuutena Tinja on niin kiva ajaa kuin ratsastaakin, mutta hetkittäin sitä saa muistutella turhasta, kenties nuoruuden (?!) innosta. Kuskinkaan ei tarvitse olla taitava hauskanpitoon, nimim. kokemusta on!

Olemme kokeilleet Tinjan kanssa kuljetusta nyt muutaman kerran, eikä se ole osoittautunut hankalaksi hommaksi rohkeahkolle tammalle. Ensimmäisellä kerralla se hieman epäili, uskaltaisiko astua sisään, mutta herkuille person neidin pelot voitti porkkanapussi, ja pian se seisoi tyytyväisenä kopissa, rouskutellen niitä makoisia porkkanoita. Kilpailuissa emme ole vienä käyneet, mutta kun sen aika koittaa, en jaksa uskoa, että meille tulee vaikeuksia. Tuntuu, että Tinja on alkanut luottamaan minuun ja kun se on vielä niiin reipas ja rohkea, itseluottamus on korkealla ja tyytyväisenä voin sanoa, että omistan tämän tamman.

Sukutaulu ja -selvitys

i. VIR MVA Ch Thorbjørn av Hjemgård
KTK II, nvh, hkk, 143 cm
ii. Hjallbjørn Odd
nvh, hkk, 143 cm
iii. Morten av Silje
iie. Anniken
ie. Margrethe av Silje
nvh, hkk, 140 cm
iei. Andør Tallak
iee. Magnhild
e. VIR MVA Ch Kaskada
KTK II, VVJ II, YLA2, nvh, rnhkk, 140 cm
ei. Frendjur
nvh, hrmhkk, 144 cm
eii. Fasøn
eie. Flippan
ee. Kalinka
nvh, rnhkk, 137 cm
eei. Denió
eee. Freya

Tinjan emä on upea vuonotamma Kaskada. Tamma asui ensin Bond Boniesissa Kisshun ja ninjan luona, mutta tallin lopetettua ostin sen. Ennen minulle tuloa tamma oli kisannut jo valjakkoajossa ja käynyt näyttelyissäkin, sekä osallistunut muutamiin koulu-ja estekilpailuihin. Kaskadan muutettua luokseni ja sopeuduttua, jatkoimme kilpailemista. Saimme pian kerättyä tarvittavat sertit muotovalio champion-arvonimeen ja elokuussa 2008 sille myönnettiin kyseinen arvonimi. Kisshu oli ilmoittanut tamman aikaisemmin kantakirjaustilaisuuteen ja siellä rouva palkittiinkin toisella palkinnolla. Valjakkoajouransa tamma päätti lokakuussa 2008, jonka jälkeen se osallistui kyseisen lajin laatuarvosteluun ja yleislaatuarvosteluun. Molemmista tamma nappasi toisen palkinnon. Jälkeläisiä Kaskadalla on kaksi; Tinja itse, sekä toinen tamma Agnetha, joka asuu Ruiskukassa.

Kaskadan isä Frendjur on upea, harmaahallakko norjanvuonohevosori, jota katsellessa meinaa kieli tippua suusta ja suu kuivua. Ori on 144cm korkea ja se asustelee Norjassa, upeilla vuonoilla, jossa orilla onkin mahtavat tilat liikkua. Frendjur on kilpahevonen henkeen ja vereen. Se toimii loistavasti kouluratsastuksessa sekä esteilläkin ori hyppää puolen metrin paikkeilla. Kuitenkin selvästi parasta antiaan Frediksi kutsuttu ori antaa valjakkokisoissa, jolloin se syttyy ikäänkuin liekkiin ja kisaa tosissaan. Frediä on mukava katsella työn touhussa tai laitumellakin. Frendjurilla on kymmeniä jälkeläisiä ja se on kantakirjassa.

Mutta ei orin KTK-II palkintoa kannata yhtään ihmetellä, sillä orin isä Fasøn, eli Kaskadan isänisä on KTK-I palkittu. Ruunihallakko 147cm korkea ori on täysin valjakkopainotteinen, mutta kilpailuiden lomassa se astuu tamman jos toisenkin. Fasøn, joskus Jasoniksikin kutsuttu ori on Norjassa todellinen suosikkiori. Monet tammanomistajat oikein jonottavat Fasønin luo tarjoten mitä upeampia tammojaan. Fasøn on toimiva monitoimihevonen, joka osaa valjakon lisäksi myös ratsun tehtäviä, vaikkei koskaan olekkaan kilpaillut ratsulajeja.

Kaskadan isänemä Flippan, se kaunis harmaahallakko tamma, on säkäkorkeudeltaan vain 143cm. Pieni, mutta sitäkin pippurisempi tamma kilpailee valjakkoajossa ja osaa myös ratsun töitä kohtuullisesti. Kantakirjapalkintoa ennen Flippan sai jo kolme upeaa varsaa, joista yksi oli Frendjur, mutta saatuaan KTK-III palkinnon, tamma siirtyi pääosin jalostuskäyttöön ja nykyään sillä on jo kuusi varsaa. Flippan kilpailee vaativalla tasolla ja onkin taitava valjakossa.

Kaskadan emä Kalinka, jolleikkin tulee varmasti mieleen se kerrosjugurtti, mutta ei. Kalinka on Norjassa asuva ruunihallakko erittäin pienikokoinen norjanvuonohevostamma. Kalinkalla on säkäkorkeutta vain 137cm ja tamman omistaa Døn Vestby. Døn Vestby omistaa Norjassa suuren vuonohevossiittolan, jossa asuu Kalinkan lisäksi mm. Kalinkan isä ja emä. Kalinka on valjakkoa kisaava, mutta osaa myös ratsuhevosen taitoja. Tämä ratsun taidot jäävät kuitenkin aika pieneen ja voisin väittää niiden olevan ihan perustasoa. Kalinka siis osaa käynnin, ravin, laukan sekä pysähdyksen ja peruutuksen. Kalinka kuuntelee kuitenkin hyvin apuja ja kehittyy varmasti helposti, jos sitä nyt alettaisiin kouluttaa eteenpäin ratsastuksessa. Kalinkalla on kaksi varsaa, eikä tammalla ole vielä ikääkään kuin viisitoista vuotta, joten kaikki on mahdollista.

Kalinkan isä Denió on UPEA ensimmäisen kantakirjapalkinnon saanut norjassa syntynyt vuonohevonen. Denión väri on ruunihallakko ja säkäkorkeutta orilla on 140cm. Denió on jalostusori ja kisaa kilpailukausilla parivaljakkoa yhdessä tallin toisen orin kanssa. Denió tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, joten ori parina ei ole ongelma. Deniólla on viisitoista varsaa, mutta lisää on tulossa. Orilla on luonteenpiirteet tasaiset ja se on varma ratsastaa. Deniólla on sijoituksia myös ratsukisoista, kuten kouluratsastuksesta. Keskittyminen ratsuna ei ole Denión vahvimpia puolia ja siksi pääpainotus onkin valjakossa. Denió rakastaa paineidenpurkamista ja on vakaa myös tiukoissa käännöksissä, jotka ovat Denión lemppareita.

Kaskadan emänemä Freya on 137cm korkea ja väriltään ruunihallakko. Tamma on todella kiltti ja kultainen sielu ja se rakastaa huomiota. Freyaa voi ratsastaa kuka vain ja sillä on neljä kaunista varsaa. Mitään arvonimiä tai muuta Freya ei ole saanut, mutta se on kilpaillut valjakkoajossa saaden sijoituksia, jotka ovatkin riittäneet tammalle. Freyalla on mukava myös ratsastaa, sillä tamma pitää erityisesti maastossa menemisestä. Freya asuu Norjassa, Kalinkan kasvattajan luona. Se on myös syntynyt siellä.
Tinjan emän, Kaskadan, vanhempien ja isovanhempien tiedot selvitti Crystal, kiitos! Loput © Milja.

Jälkeläiset

nvh-t. Torbjørg s. 08.11.2008 sijoituksia valjakkoajokilpailuista isä Cornflower's Torden
nvh-o. Torgeir FK s. 22.06.2011 isä Yue Overlegen
koristekuva

Näyttelytulokset

  • ei mainittavaa

Kilpailutulokset

63 VVJ-sijoitusta + 1 CUP-sijoitus
04.10.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - KK Bailador - 1/15
19.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Simora - 4/16
17.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Simora - 2/16
16.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Simora - 4/16
13.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 2/26
12.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 1/22
12.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Idya Shetlands - 1/20
11.09.2011 - VVJ - Vaikea koulukoe - Duren - 1/13
09.09.2011 - VVJ - Vaikea koulukoe - Duren - 3/13
09.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Riiviöt - 3/26
08.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Riiviöt - 3/26
07.09.2011 - VVJ - Vaikea koulukoe - Duren - 2/13
07.09.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 3/26
19.08.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Stal Lycan - 1/17
12.08.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Viikerlä - 2/17
25.07.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ISB - 4/22
25.07.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 2/14
24.07.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Päivärinne - 4/22
22.07.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Päivärinne - 4/22
23.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Riiviöt - 4/24
22.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Riiviöt - 3/24
21.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Riiviöt - 4/24
17.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Kaajan hevostila - 3/21
14.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Kisakeskus CK - 4/30
13.06.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Duren - 4/17
01.04.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Duren - 4/18
21.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 8/30
20.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 6/30
19.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 1/30
18.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 30/30
17.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Koston Suomenhevoset - 11/30
16.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 27/30
15.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 15/30
15.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 22/29
14.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 27/30
14.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 7/29
13.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 28/30
13.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 12/29
13.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Duren - 6/19
12.03.2011 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Cecam Shetlands - 16/30
12.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 4/29
12.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Duren - 7/19
11.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 24/29
11.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Duren - 17/19
10.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Duren - 1/19
09.03.2011 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Duren - 7/19
23.02.2011 - VVJ - Vaikea kestävyyskoe - ISB - 17/32
23.02.2011 - VVJ - Vaikea tarkkuuskoe - ISB - 4/32
23.02.2011 - VVJ - Vaikea koulukoe - ISB - 14/38
12.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 7/17
11.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 23/17
10.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 23/24
09.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 18/24
08.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 6/24
07.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 12/24
06.04.2009 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 4/16
02.03.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 3/27
01.03.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 2/27
28.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 11/27
27.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 23/27
27.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 22/29
26.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 9/27
26.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 16/29
25.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 25/27
25.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 21/28
24.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Mörkövaara - 27/27
24.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 10/30
23.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 6/26
21.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 11/30
20.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 29/30
19.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 23/30
17.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 12/30
16.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 22/30
15.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 2/30
15.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 26/30
14.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 26/30
14.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 30/30
13.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 6/30
13.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 30/30
12.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 24/30
12.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 9/30
11.02.2009 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 28/30
10.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 20/30
09.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 20/30
08.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 11/30
07.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 3/30
06.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 3/28
06.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 23/30
05.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 13/28
05.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 15/30
04.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 23/28
04.02.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 23/30
26.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 18/30
25.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 17/30
24.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 19/30
23.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 29/30
22.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 25/30
22.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 7/30
22.01.2009 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Cecilié Stud - 21/30
21.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 5/30
21.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 5/30
21.01.2009 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Cecilié Stud - 6/30
20.01.2009 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 30/30
20.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 11/30
20.01.2009 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Cecilié Stud - 10/30
19.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 13/30
19.01.2009 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Cecilié Stud - 3/30
18.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 21/30
18.01.2009 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Cecilié Stud - 15/30
17.01.2009 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 6/30
30.12.2008 - VVJ cup - Vaativa yhdistetty - 2/29 (4. 10. 1.= 15)
23.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 3/20
22.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 18/20
21.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 15/20
20.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 11/20
19.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 12/20
18.12.2008 - VVJ - Noviisi kestävyyskoe - Teijan Talli - 20/20
17.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 4/30
16.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 26/30

15.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 1/30
14.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 9/30
13.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 20/30
12.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 9/30
11.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 5/30
12.12.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - ROWDY - 9/30
16.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 12/19
15.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 2/19
14.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 19/21
13.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 1/19
12.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 10/19
11.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 13/19
11.11.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Hypocrites - 18/22
10.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 8/19
10.11.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Hypocrites - 16/25
09.11.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Hypocrites - 11/25
08.11.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Huvitus - 3/14
08.11.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Hypocrites - 9/24
07.11.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Hypocrites - 27/28
30.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 7/30
27.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 23/30
24.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 8/30
21.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 21/30
20.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 6/20
19.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 2/20
18.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 5/30
18.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 11/20
17.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 9/20
16.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - ROWDY - 20/20
16.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 10/37
15.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nonstop - 19/30
15.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 31/37
14.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 36/37
13.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 4/37
12.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 12/37
11.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 30/37
10.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Flash Stablesin Ratsastajat - 30/37
04.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Kilpailukeskus Stewart - 16/27
03.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Stal Lycan - 4/6
02.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Arwyn - 15/20
01.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Arwyn - 8/20
01.10.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Pikantti - 18/20
01.10.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Boyhood - 18/19
01.10.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Stal Lycan - 2/8
30.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Nigweth - 8/15
30.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Tijuana Stables - 23/33
30.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Pikantti - 18/20
30.09.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Boyhood - 2/19
30.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Arwyn - 13/20
29.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Nonstop - 5/19
29.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Stal Lycan - 1/17
29.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Pikantti - 3/20
29.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Tijuana Stables - 6/33
29.09.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Boyhood - 18/19
29.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Arwyn - 19/20
28.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Arwyn - 15/20
28.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Tijuana Stables - 13/33
28.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Pikantti - 12/20
28.09.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Boyhood - 18/19
27.09.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Boyhood - 2/19
27.09.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Pikantti - 13/20
27.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Piipari - 18/58
27.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Nonstop - 1/20
26.09.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Piipari - 53/58
26.09.2008 - VVJ - Vaikea yhdistetty - Årehjöd - 4/4
28.07.2008 - VVJ - Noviisi koulukoe - Double Trouble - 14/20
27.07.2008 - VVJ - Noviisi koulukoe - Fellmoore - 4/51
26.07.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - YEW - 6/30
26.07.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Yélna - 3/25
17.07.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 15/19
17.07.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 3/19
17.07.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 2/19
17.07.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 3/19
17.07.2008 - VVJ - Vaativa yhdistetty - Virtuaalitalli Dei - 18/19
06.07.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Evergrey - 18/19
01.07.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Klown Estate - 8/30
30.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Lupaus - 29/30
28.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Immortelle Park - 33/39
28.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - LAC 24.06.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - KaRa - 23/26
23.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - KaRa - 24/28
22.06.2008 - VVJ - Noviisi koulu- ja kestävyyskoe - KaRa - 11/24
21.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Nonstop - 30/30
20.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - ROWDY - 10/31
17.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Silvery - 16/30
15.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Yountville - 12/20
06.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Fawel - 17/27
01.06.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Fawel - 27/29
31.05.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Yountville - 5/20
25.05.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Moldóttur - 17/36
24.05.2008 - VVJ - Noviisi yhdistettu - Perlpilz - 17/22
24.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Perlpilz - 15/30
18.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Virtuaalitalli Dei - 13/20
17.05.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Sjöstrand Herrgård - 40/42
17.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Virtuaalitalli Dei - 5/20
16.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Virtuaalitalli Dei - 7/20
15.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Virtuaalitalli Dei - 11/20
14.05.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Virtuaalitalli Dei - 13/20
30.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Perjantai - 33/45
30.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Perjantai - 33/45
30.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Perjantai - 14/27
30.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Caldwell Shetlands - 24/25
29.04.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Torasydän - 8/27
29.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Caldwell Shetlands - 9/25
28.04.2008 - VVJ - Noviisi tarkkuuskoe - Torasydän - 8/27
28.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Caldwell Shetlands - 24/25
21.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - Conquérant - 3/16
21.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - KaRa - 15/27
20.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - KaRa - 14/17
19.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - KaRa - 15/22
18.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - KK Perlpilz - 3/30
12.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - CeRi - 29/36
12.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - CeRi - 6/36
12.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - CeRi - 34/36
12.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - CeRi - 20/36
12.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - CeRi - 8/36
11.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - ROWDY - 11/36
10.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - ROWDY - 18/36
04.04.2008 - VVJ - Noviisi yhdistetty - ROWDY - 8/36

Ikääntyminen

1 vuotta 06.04.2008
2 vuotta 06.05.2008
3 vuotta 06.06.2008
4 vuotta 06.07.2008
5 vuotta 06.08.2008
6 vuotta 06.09.2008
8 vuotta 06.10.2008
9 vuotta 06.11.2008
10 vuotta 06.12.2008
11 vuotta 06.01.2009
12 vuotta 06.02.2009
13 vuotta 06.03.2009
14 vuotta 06.03.2010
15 vuotta 06.03.2011
16 vuotta 06.03.2012
17 vuotta 06.03.2013
18 vuotta 06.03.2014
19 vuotta 06.03.2015
20 vuotta 06.03.2016
21 vuotta 06.03.2017
22 vuotta 06.03.2018
23 vuotta 06.03.2019
24 vuotta 06.03.2020
25 vuotta 06.03.2021


Fiktio on virtuaalitalli. Fiktio is a sim-game stable. This site is only in Finnish.

Taustakuva © The Inspiration Gallery  |  Kaiken muun materiaalin © Milja, ellei toisin mainita!