FI*Alcarinqua

Kissamaisia kuvakertomuksia


Tässä on muutama kuvasarja kissojemme elämästä. Hannibal lempipuuhassaan kaappeja aukomassa, Attila esittelee hyppytaitojaan ja koko karvaperhe näyttää, kuinka uusi kissa otetaan joukkoon mukaan.

Kuinka kaappi avataan. Päätähtenä Hannibal

Osa1

Osa2

Kissan hypyn anatomiaa: Kissapilotti Attila

Osa1

Osa2


Uusi kissa tulee taloon: Lara ja Attila


Ensimmäiset sähinät on nyt sähisty. Lara on vielä kovin arkana ja Attila epäluuloisena "Aikooko tuo rääpäle jäädä tänne MEIDÄN kotiimme?". Hannibal-eno tarkkailee tilannetta kauempaa.


"Jaa että se aikoo muoda MEIDÄN vesikupista"


"Okei, jos sä nyt sitten jäät. Tässä on vessa"


Hannibalkin ottaa tuntumaa tulokkaaseen


Lara osoittautuu ihan kivaksi painikaveriksi ja enot reiluiksi pientä kohtaan


Hannibalin sylissä on turvallista ja lämmintä nukkua.

Uusi hiirilelu

Tein kissoille uuden hiirilelun ja tuntuu olevan mieleinen. Meillä nuo katit tuntuvat tykkäävän isoista rotista ja muista leluista, joita saa potkittua kunnolla takajaloilla. Tein sitten huovuttamalla huopanen-langasta ison rotan, jonka täytin kuivilla makaroneilla, superlonilla ja ripauksella kissanminttua. Hännäksi laitoin tiukasti kiinni pitkän pätkän hamppunarua. Tuohon voisi vielä ommella silmät ja muut naamajutut, mutta kissoille kelpaa kyllä silmätönkin rotta riepoteltavaksi. Attila näyttää mallia kuinka hiirellä leikitään.
Lentäviä kissoja

Melkoista joogalentoa!


 

 

Hannibal on viime aikoina ollut hyvin aktiivinen lentorintamalla. Varmimmin Hannibalin saa lentoon onkilelulla, jonka perässä mennään matalalentoa niin että rytinä käy.
Hannibal has been quite busy on CatFlying bussines.


                            
                               Hannibal ja lentohiiri
                               Hannibal and The Flying mouse


                              
                                  Meilkein!
                                  Almost got it!

 

Attilan lentokoulutus on edennyt hieman pidemmäkke kuin velipojan. Tai sitten eri kissat vain tykkäävät eri asioista. Attila nauttii loikkimisesta ja Hanibal mieluummin juoksee saaliin perässä häntä suorana.


                       
                         Attilan suuri loikka
                         Attila´s Great Leap

                       
                         Atleetti Attila jumppaa
                         Sporty-Cat
        

                       
                                


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä varsinainen lentokissojen kruunaamaton kuningatar, tai oikeastaan perintöprinsessa erään varsin tuhovoimaisen Kapteenska Vinksun jälkeen, Lara-neiti. Olen yrittänyt noudattaa tietynlaista tasa-arvoisuuden periaatetta, kaikista kissoista yhtä paljon kuvia jne. mutta kun tämä lentojuttu on Laran juttu. Se on täysin peloton ja aivoton mitä tulee lelun perässä juoksemiseen ja loikkimiseen. Kertakaikkisen hassu pieni kissa.

Finally Lara, jumping and flying is her "thing". She really loves to hunt her toys and make gigantic leaps and jumps. And she really doesn´t mind where to land. She is fearless and brainless in her favourite activities. She really can jump and here is some pictures as a proof. She was named after Lara Croft and she really maker a tribute to her in skill, bravery and beauty!