Juso.nl - Juso (psyllium) Vezels - Boek J.Juso

De ontmaskering van alle afslank-leugens. Hoe u daadwerkelijk overgewicht te lijf kunt gaan, op natuurlijke en bewuste wijze.


Navigation:

Boek J.Juso

Juso-methode
Overgewicht te lijf, J.Juso
 
Er zijn vele boeken geschreven over hoe men overgewicht kan kwijtraken door lijnen, diëten, trainen enzovoort...en elk jaar komen er weer nieuwe boeken bij.
Er zijn legio afslankmiddeltjes en ook daarvan zien wij elk jaar weer nieuwe 'revolutionaire' producten op de markt komen.
Toch stijgt jaarlijks het aantal mensen met overgewicht. Conclusie: Hier klopt iets niet.
 
In dit boek legt de auteur uit hoe u telkens op het verkeerde been wordt gezet, misleid en zelfs vaak belogen en bedrogen wordt, waardoor steeds weer het beloofde 'verbluffende' resultaat uitblijft.
U leest waarom afslankmiddelen, voedingstabellen en sporten niet helpen, zolang de oorzaken van bovenmatig eten niet worden aangepakt.
Nadat u zich bewust bent geworden van de verleiders en uw eetgewoontes, en weer geleerd hebt werkelijke kwaliteit te proeven en te genieten van voedsel, blijkt u overgewicht ook écht kwijt te kunnen raken.
Na het bewustwordingsproces biedt de auteur tenslotte een natuurlijk hulpmiddel (zie volgende pagina), dat niet alleen een gezonde steun is, maar bovendien in velerlei opzichten een bijdrage levert aan een algeheel welbevinden.


Recensie

Hoewel de markt overspoeld wordt door dieetboeken, gaan weinig auteurs in op de werkelijke oorzaken van overmatig eetgedrag. Hierop is dit boek een uitzondering. De schrijver biedt geen nieuwe uitgebalanceerde dieten, afslankmiddeltjes of lichaamsoefeningen aan, maar tracht de lezer bij te brengen kritischer te kijken naar die zaken die meespelen bij een overdadig eetpatroon. Hij gaat in op het gegeven dat en hoe een mens 'de melkkoe' is van onder andere fabrikanten, commercie, media en zelfs de staat, geeft een andere definitie van eten, biedt een manier om overeet-impulsen te herleiden, benoemt verleidings- en beinvloedingsmethodes, legt uit waarom een lichaam nu juist om vetten en suikers vraagt, kijkt naar sociaal verplicht gedrag, kortom, maakt de lezer bewust van alle facetten die meespelen om de werkelijke oorzaak van overgewicht te herkennen en aan te pakken. Handig zijn de hoofdstukken met een totaaloverzicht van alle interne en externe factoren en statistieken. Een verhelderende, zinvolle benadering van het overgewichtprobleem.

(Biblion recensie, M.Kraaij-vanWeeren) Binnenkort verkrijgbaar

"Overgewicht te lijf" ISBN-nr 9789038922010 is sinds december 2012 online te bestellen bij Uitgeverij Elmar (geen verzendkosten) of bij uw lokale boekhandel.
Create a Free Website