Jeugdhuis Twen

Jeugdhuis Jonkhove Aartrijksestraat 9 8211 AARTRIJKE

Het twen is een jeugdhuis, dit wil zeggen dat alle activiteiten georganiseerd worden door jongeren en voor jongeren. We vinden het belangrijk dat men zich thuis kan voelen in hun jeugdhuis. Je kan er terecht voor een leuke avond met je vrienden, er is ook een tafelvoetbal, ping-pong en tal van leuke gezelschapspelen...

 

Naast de vaste openingsuren van Jonkhove worden er ook een hele reeks activiteiten door het jaar heen georganiseerd. Deze activiteiten zijn vaak gratis of worden aangeboden tegen een kleine prijs. De activiteiten gaan van thema-avonden (bv. Mexicaanse Avond), optredens, eens gaan bowlen, paintbal, een filmnamiddag, leuke (en vooral hete) zomeractiviteiten, een quizavond tot grotere fuifen en zelfs een heus kermisweekd!

 

Het is mogelijk lid te worden van het jeugdhuis. Als lid kan je helpen bij het organiseren van activiteiten, kan je eens plaats nemen achter de bar (dit mag wel pas vanaf 16 jaar), onderander eens een plaatje draaien behoort tot de mogelijkheden. Wil je volledig zelf iets doen? Optreden, fuif, activiteit, verjaardagfeestje, workshop, thema-avond. Het Jeugdhuis is er de plaats voor!

 

Natuurlijk is het niet mogelijk om alles over ons kot uit de doeken te doen in één kort tekstje. Dus als je meer te weten wel komen over Jeugdhuis Jonkhove. Kom dan gerust zelf eens de sfeer opsnuiven.

 

Vaste openingsmomenten

- Woensdagnamiddag (14u - 17u) en Woensdagavond** (vanaf 19u)

- Donderdagavond** (vanaf 19u)

- Vrijdagavond (vanaf 17u)

- Zaterdagnamiddag (14u - 17u) en  Zaterdagavond** (vanaf 19u) 

** Afhankelijk van een gevonden openhouder