Imaginary Japan

Meldinger

Post Reply
Forum Home > Game > Welcome to the mess } alle deltagere

xpanikx
Moderator
Posts: 3342

Han sto i toppen av trappen. Hadde blitt trukket ut som ungkar til et datingshow. Et show han ikke hadde meldt seg selv på. Regnet med at det var en av de gamle kompisene hans som hadde meldt ham på. Cash sukket og nikket til vaktene som sto nede ved døren. Det var på tide å åpne døren. Få alle deltagerene inn så han kunne hilse på dem. Følte seg litt ubekvem i klærne, men heldigvis kunne han gå å skifte når han hadde hilst på dem.

--

July 19, 2009 at 6:17 AM Flag Quote & Reply

6126Sangfugl
Site Owner
Posts: 11777

Mei gikk lett ut av bilen.Følte seg noe dum i kjolen foreldrene hadde tvunget på henne.De hadde meldt henne på i et lite håp om at datteren deres snart ville bli voksen.I og med at hun var 18 mente de at det var på tide.Mei skar en liten grimase før hun samlet fjeset i et søtt smil og gikk inn,fikk øye på fyren som sto der. 

kjole

July 19, 2009 at 7:17 AM Flag Quote & Reply

Froggie
Member
Posts: 283

thera-1.jpg picture by Hideaki_93
Thera kom trippende oppover oppkjørselen. Det kiiiilte i magen, og hun klarte ikke slutte å smile. Da dørene skled opp ble smilet enda bredere. Han var dødssexy! Hun sendte han sitt største smil og blunket flørtent "Hei Cash" murret hun, stemmen var lys og venlig, og Thera tok seg i å la tunga leke på leppene sine.

--

You can be, and you can do ANYTHING, just imagine it!
Dimentions!

July 19, 2009 at 7:45 AM Flag Quote & Reply

Mag's Misery
Member
Posts: 10730

starling.jpg picture by MyChemicalRomanceGee
To ben, kledd i sorte pumps, kom til syne gjennom bildøra. Like etter sto Starling utenfor, i en elegant, lang, sort kjole. Hun var ikke lenger sikker på om hun ville dette. Kanskje det hadde vært en dum ting? Men det hadde jo virket så morsomt da hun hadde meldt seg på. Det var mulig nervene svartmalte det hele. Hun kom seg inn i entreen, og da hun så fyren i toppen av trappa... Han så ikke ut som noen ungkar. Det var jo enda bedre! Han var jo faktisk kjekk. Men det gjorde jo også et mulig tap enda verre...

--
July 28, 2009 at 1:10 PM Flag Quote & Reply

xpanikx
Moderator
Posts: 3342

Han kikket på jentene som trippet inn gjennom døra. Smilte skjevt til dem. "Velkommen hit jenter" sa han mykt. Flyttet seg ikke fra toppen av trappa. Ventet på flere deltagere. Kunne ikke tro at dette var de eneste som hadde meldt seg på. Kom jo til å bli veldig kjedelig om det ikke kom noen gutter.

--

July 28, 2009 at 2:28 PM Flag Quote & Reply

◦иіија-кіωі◦
Moderator
Posts: 1651

Itsuki.jpg picture by chisetsu_miyako
Snublet ut av limoen som hadde kjørt ham til åstedet. Kikket forundret opp på huset. Så svært! Kikket på seg selv. Dressen var svært ubehagelig, men det var den eneste som ikke hadde vært helt svart. Hvit fikk holde for nå. Hadde aldri gått i dress før. Kikket usikkret på jentene i rommet. Var han den eneste gutten her?! Ow... Det kunne bli pinlig... Eller? Kikket opp på den såkalte ungkaren. Ble stående å gape. Guri... Han var jo død-pen! Klappet kjeften igjen. Var ikke pent å gape...

--

*kommer <3*

July 28, 2009 at 2:36 PM Flag Quote & Reply

◦иіија-кіωі◦
Moderator
Posts: 1651

/ doin' dis for mini_mais 'cause she's on her madda fa**a vacation ^^

ryuuji54.jpg picture by Hideaki_93
Rettet på den stripete dressen. Yuck... Hva faen gjorde han her liksom? Hvorfor hadde han i det hele tatt meldt seg på? Ja... Han var begynt å angre seg. Han var da lykkelig alene... Var han ikke? Kikket opp på huset i det han gikk opp trappene. Det var jo som det jævla svære palasset! Kikket på folka som var kommet allerede. Tre jenter han ikke klarte plassere helt og en dverg av en fyr. Trakk på skuldrene og fulgte blikkene deres mot toppen av trappa.

--

*kommer <3*

August 1, 2009 at 3:50 PM Flag Quote & Reply

Peppera_mi8
Member
Posts: 800

Han smilte stort da han gikk ut av bilen. Bygget var utrolig stort! Han gikk bort og begynte å gå opp trappene, lot blikket glid fra den ene personen til den andre. Følte seg litt rar nå..Alle de andre hadde finklær på seg og her kom han med klær og tilbehør som han pleide å bruke..Jaja, greit å være litt annerledes? Og det hviste bare mere av han selv og hvordan han pleide å gå. Lot blikket glid over til ungkaren. Han fikk store øyne. Han var nyderlig!

 

outfit: http://cdn.buzznet.com/assets/users16/hannabethfanz/default/hanna-beth-onch-movement-ray--large-msg-124527723964.jpg

August 3, 2009 at 4:29 PM Flag Quote & Reply

◦иіија-кіωі◦
Moderator
Posts: 1651

Kikket bort fra fyren i trappen da enda flere kom. To gutter. Vel... Han var ikke den eneste gutten lenger. Sperret opp øynene. Neineineinei! Ikke Onch! Snudde seg bort fra ham. Det kom til å bli så mye vanskeligere med Onch... Han visste om det... Flyttet seg litt unna ham. Litt nærmere noen av jentene. Flyttet blikket opp på ungkaren igjen. Prøvde å virke naturlig.

--

*kommer <3*

August 7, 2009 at 1:09 PM Flag Quote & Reply

Peppera_mi8
Member
Posts: 800

Blikket føk over folka som var her. Så en kjent liten dott, men han så ut til å prøve å unngå han? Han skakket på hodet og satte opp et forhvirret og samtidig uskyldig uttrykk før han så på ungkaren igjen.

August 7, 2009 at 7:16 PM Flag Quote & Reply

Froggie
Member
Posts: 283

Thera fortsatte å smile, de andre deltagerne så vettskremte ut, så dette ble nok  greit. Hun lot blikket fokusere på ungkaren, han var virkelig pen!

--

You can be, and you can do ANYTHING, just imagine it!
Dimentions!

August 9, 2009 at 10:27 AM Flag Quote & Reply

xpanikx
Moderator
Posts: 3342

Han smilte til guttene da de kom inn. Så ut til at de fleste var kommet nå. Gikk ned trappen. "Velkommen hit. Dere får en time på dere til å friske dere opp etter turen. Så er det fest i stua. Soverommet er den veien" han pekte en retning. "Og ja.. Det er bare et bad"

--

August 13, 2009 at 3:11 PM Flag Quote & Reply

Peppera_mi8
Member
Posts: 800

Nei! Trykk på pauseknappen og spol tilbake, ett bad!? Hvordan skulle det gå da? Han fikk bare bite det i seg. Sukket smått og smilte igjen.

August 13, 2009 at 3:27 PM Flag Quote & Reply

◊ϻini_ϻɐiʂ◊
Moderator
Posts: 1189

Bare et bad!? Kunne ikke være mulig. Kom jo til å bli ganske vansklieg,  med tanke på sminken og alt det der. Jaja, fikk vel bare kutte det på det da. Han løftet hodet opp å gransket de tre jente og        to andre guttene som var der. Kunne bli ganske vanskelig det her. Rettet blikket opp mot ungkaren. Smilte for seg selv.            

--

Smile <3

August 14, 2009 at 8:02 AM Flag Quote & Reply

6126Sangfugl
Site Owner
Posts: 11777

Mei nikket svakt på hodet for seg selv.Kunne fint overleve med kun et bad delt på 6 personer.Etter flere turneringer som danseren til Gwen Stefani kunn vel det gå bra.Følte seg noe utilpasset der hun sto i en kjole som ikke var av hennes stil engang.Hun skulle skifte med enang hun kom seg inn i huset så

August 14, 2009 at 9:09 AM Flag Quote & Reply

Mag's Misery
Member
Posts: 10730

Ikke noe problem. Starling hadde aldri trengt lang tid på badet. I bunn og grunn trengte hun ikke noe bad heller. Et lite håndspeil kunne holde. Dessuten skulle hun bare skifte til en kortere kjole uansett. Det var nok til at hun tok seg bra ut, og hadde en sjanse til å bli lagt merke til.

August 14, 2009 at 9:55 AM Flag Quote & Reply

◦иіија-кіωі◦
Moderator
Posts: 1651

Kikket rundt seg for å se hvordan de andre reagerte. Noen så litt vettskremt ut mens andre tok det på strak arm. Vel... Han regnet med at han var den som hadde minst rettighet til å bruke badet, i og med at han var yngst i gjengen. Han smilte opp til gutten i trappa. Ville prøve å gi ett godt inntrykk ettersom han hadde minst sjangse til å vinne dette. Faen ta alder!

--

*kommer <3*

August 14, 2009 at 2:33 PM Flag Quote & Reply

xpanikx
Moderator
Posts: 3342

Han tenkte seg litt om. "vent litt.." for å bli bedre kjent med alle.. Så burde han jo starte med en gang. Han pekte på to personer. "Du og du.. Bli med meg. Dere andre.. Kan gå til soverommet for å pakke ut" Han smilte søtt før han snudde og gikk opp trappa igjen.

 

- de han peker på: Itsuki og Onch

--

August 18, 2009 at 4:17 PM Flag Quote & Reply

Peppera_mi8
Member
Posts: 800

Onch skvatt til da han ble pekt ut. Smilte litt før han lydig fulgte etter. Håpefull over at dette kunne være et lite pluss. Merket at han ble litt nervøs, men det skulle ikke øderlegge dette.

August 18, 2009 at 4:45 PM Flag Quote & Reply

◦иіија-кіωі◦
Moderator
Posts: 1651

Han kjente hjertet hoppe. Hadde ungkaren pekt på ham? Han kikket på kofferten som sto ved siden av seg. Bestemte seg for å være helt med på dette. Kanskje kunne han finne en ny grunn til å være glad? Han smilte ved tanken. Ungkaren så ut til å være grei i det minste. Han nikket og tok ett skritt mot ham. Følte at alle stirret på ham men lot være å se seg rundt. Smilte til fyren i trappa.

--

*kommer <3*

August 19, 2009 at 5:03 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.