Imaginary Japan

Meldinger

Post Reply
Forum Home > Game > Sticky: Showet, informasjon

Froggie
Member
Posts: 283

Her er litt informasjon og regler

 - Karakteren din har ikke lov å diske andre steder mens han er med i show. Disker på action må med andre ord settes på pause

 - Ungkaren bør prøve å få til en disk med hver av deltakerne, men deltakerne må også sloss for ungkarens oppmerksomhet selv. Selv om en disk er startet mellom to, foregår all handling i et stort hus, og andre deltakere kan derfor blande seg som de vil. Ungkaren kan ta med seg så mange deltakere han vil til en date andre plasser enn i huset da. 
 - Diskingen foregår anerledes måte enn "vanlig". Det blir startet en disk for hvert rom i huset, og karakteren din kan kun være i et rom av gangen. Du må altså forlate en disk for å være med i en annen (du skriver bare ut/out på slutten av siste melding). Folk kan også hoppe inn som de vil i disker. Eneste stedet deltakere ikke kan hoppe inn som de vil er ungkarens soverom, fordi ungkaren kan velge "låst". Dette er rommene i huset;
stua (litt oppdelt), kjøkkenet, deltakersoverommet (ja, alle deltakerne deler rom), ungkarsoverommet, bassenget, boblebadet, baren, verandaen oppe, entréhallen, hagen. Første gang dere starter en disk skal navnet på disken være det rommet den er i, og ingenting annet. Det er da ikke lov å starte flere disker i det rommet, så all disking i det rommet vil måtte foregå i den disken som er startet. Det er ikke lov å starte nye disker utenom disse 9 rommet, for annet enn ungkaren, som har lov å starte disker som heter date; navn. Dersom du ikke gjør noe i et rom eller forlater det på to dager, regnes du som ikke i det rommet, og må eventuelt komme inn på nytt. Du trenger IKKE bruke bilde for å entre et rom hvis bildet ditt er på samme side allerede.

Eliminering; i første omgang blir elimineringen utført om to uker. Da skal to hjem, og ungkaren skriver da her hvilke to det gjelder, og forhåpentligvis hvorfor ^^ 1. august altså!

Noe uklart? Spørsmål tas også her! Enjoy! :D

July 18, 2009 at 3:46 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.