Hopeanuolen kennel

Coton de tulear, Lagotto romagnolo, Chihuahua


index

[IMG]http://i157.photobucket.com/albums/t55/colagotto/k-vauvat4vik01.jpg[/IMG] 

Olet tullut Hopeanuolen kennelin sivuille. Minä olen Hannele Törmänen ja kasvatan kennelissäni coton de tulear-, lagotto romagnolo- ja chihuahuarotuisia koiria. Kennelimme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun ja Raahen kaupunkien välissä, Siikajoen kunnassa. Kennelnimen Hopeanuolen sain vuonna 2002.

Kenneliimme kuuluu viisihenkinen perheemme sekä koirien lisäksi kanoja, kukkoja, pupu ja akvaario. Asumme eläinten kanssa saman katon alla. Meillä on isot tilat koirille sekä sisällä että ulkona. Koirat ovat kaikki yhdessä ja ovat hyvin sopuisia. Samaa luuta kierrätetään ja pennut hoidetaan yhteisvoimin. Koiramme ovat erittäin lapsirakkaita ja kylän lapset käyvätkin niitä ahkerasti hoivaamassa.

Koirien kanssa harrastamme mm. retkeilyä, näyttelyitä, tottelevaisuuskoulutusta ja agilityä. Omassa pihapiirissä ovat Ruukin kennelseuran kanssa agilitykenttä ja tottelevaisuus- sekä näyttelyharjoituskoulutukset. Tytär Henni vetää näitä kouluja.

Olen allekirjoittanut kasvattajan sitoumuksen, kuulun Kennelliittoon, Suomen lagottoklubiin ja SKKY:N coton de tulear-alajaostoon.

Create a Free Website