Het Hobbykamertje

Hobbyvariatie

 

ER IS EEN NIEUWE SITE IN DE MAAK. EVEN GEDULD!!!!!

Ik heb nu een tijd al mijn eigen site. Er komt steeds meer bij. Er staan nu ook wat pagina's met de hobby's van mijn dochter. Dit is zeker de moeite waard om dit te bekijken.
Ook kan je bij haar een leuke workshop voor volwassenen en kinderen bespreken.

Even voorstellen.
Ik ben Wilma en ben geboren op een boerderij, waar ik ook mee moest helpen met koeien melken, verzorgen van de varkens en kippen. Dus een druk leventje.
Nadat ik getrouwd ben met Hans ben ik een werkezeltje gebleven. 2 Kinderen en een baan, maar op een zekere dag kreeg ik een aanrijding en heb daar een wiplash aan overgehouden. Hierdoor kon ik mijn werk niet meer hervatten.
Maar een dood moment heb ik nooit gehad. Toen ik thuis zat heeft een kennis mij gevraagd of ik voor haar dochtertje uitnodigingskaarten van 3-D kon maken. Ja, dat kon ik wel proberen. Na veel afkijken ben ik eraan begonnen en...... het lukte. Zo probeerde ik steeds meer kaarten uit. Maar ja alleen kaarten maken word je een beetje zat. Toen ben ik meer uitdagingen aangegaan en zo ben ik steeds meer hobby's gaan krijgen. Op dit moment ben ik het meeste met poppen bezig, dat bevalt me erg goed.

Hans, mijn man is veel bezig met hout. Nu hij een deel in de fut zit heeft hij er ook meer tijd voor gekregen. En met Hans is het zo, wat zijn ogen zien maken zijn handen. Alles wat hij maakt word met veel liefde afgewerkt. Het is bijna niet van echt te onderscheiden.

Het zit heel veel passie in. Hier kan ik natuurlijk heel lang over door gaan want ik ben erg trots op hem.

Als je zoveel hobby's heb dan krijg je ook een hoop spullen wat je af heb. Hierdoor kreeg ik ruimtegebrek en ben op beursen gaan staan om mijn pronkstukken te showen en eventueel te verkopen. Op deze manier kwamen er ook mensen naar mij toe om te vragen of ik speciaal voor hun iets kon maken.
De laatste beurs waar ik ben geweest is het straatfestival van mijdrecht. Daar heb ik foto's van genomen die ik jullie niet wil onthouden. kijk eens hoe vol mijn kraampje stond.

 

 

Nou alle markten en beursen zijn voorbij voor de zomer, dus het werd tijd voor de tuin. Nadat we de oranje tuin hadden weggehaald ben ik mijn dwergen maar eens nieuwe kleren aan gaan trekken.

Heeft u mijn site bekeken en heeft u een vraag, een opmerking of gewoon iets leuk wat u wil melden kan u dat doen in het guestbook.

groetjes Wilma en Hans

 

Je kunt mijn een berichtje sturen met vragen of met gewoon een leuk briefje. Wat ik trouwens ook erg leuk vind als je wat leuks schrijft in mijn gastenboek dat ik weet dat je geweest ben.

wilmaerk@hotmail.com

http://www.freewebs.com/hethobbykamertje/guestbook.htm