Herbert Immer Willems
Olieverfschilderijen

Click here to edit subtitle

Kunst(kaarten) kopen

 

 Aankopen van mijn werk kan op een aantal manieren, afhankelijk van uw wensen.

1. U koopt het werk van uw keuze en betaalt de prijs die  ik voor het werk vraag. Desgewenst kunt u van mij een btw-nota ontvangen of een verklaring omtrent aanschaf (voor de verzekering van een werk). Prijzen (inclusief btw)  van de diverse werken staan op de site; graag het desbetreffende werk even aanklikken.

2. U koopt het werk van uw keuze en maakt gebruik van de 50/50-deal: u betaalt bij levering 50% van de verkoopprijs en de andere 50% een jaar later, renteloos uiteraard.

3. U geeft aan een werk te willen aanschaffen en doet zelf een betalingsvoorstel, dat afwijkt van de twee hierboven genoemde. 

Uitgangspunt voor mij is steeds: als u een werk graag wilt hebben mag de betaling eigenlijk geen hindernis zijn.

Ruilmogelijkheden bestaan ook. Als u na verloop van tijd een ander werk zou willen hebben kunnen we overleggen. Ruilen kan met gesloten beurzen, met eventuele bijbetaling, maar nooit met terugbetaling. Hopelijk heeft u voor dat laatste begrip.

Neem contact met me op en overleg over de door u gewenste regeling.

 

Kopen van kunstkaarten (zonder verzendkosten!).

Van 10 werken zijn hele fraaie en humoristische kunstkaarten gemaakt. De tien titels kunt u op mijn site bekijken en via 'contact' op deze site bestellen of gewoon via telefoon (023.5253550) of mail : herbertwillems167@gmail.com). Na ontvangst van de betaling (rek. NL48ABNA0457270209) is verzending van vier of meer kaarten naar uw adres kosteloos. Prijzen voor 1 kaart 1.50 euro, 4 kaarten 5.00 euro en 10 kaarten 10.00 euro. Voor aantallen boven de 10 zijn de kosten 10 euro plus 0.75 euro per kaart boven de 10 stuks. Graag duidelijk vermelden welke kaarten u opgestuurd wilt hebben én naar welk adres! 

 

De 10 titels van de te bestellen kaarten zijn:

De pechvogel

De geluksvogel

De kleumkauw

Rode kruisbek

De tortelduif

Vrienden

Fluisterhuizen

Thuiskomen

Een dag ontwaakt in stilte

In liefde bloeiend

 

  

'Kunst kopen is geen Kunst'. Zo luidt de titel van het boekje dat ik kortgeleden (februari 2009) heb uitgegeven bij uitgeverij Angello Libello in Haarlem.

Het is een beknopte handleiding over het waarom en hoe van kunst kopen. Ook het 'waar' komt ter sprake, alsmede nuttige after-sales-tips, zoals over het ophangen van een schilderij, het onderhoud, beeldrechten et cetera. Het is een handzaam (A6-formaat) en vooral praktisch boekje waarin 5 goede redenen gegeven worden waarom men kunst aan 'moet' kopen en ook 5 duidelijk stappen worden gepresenteerd over hoe u een kunstwerk moet kopen, wat u daarbij kunt doen en... wat u daarbij beter achterwege kunt laten!

Het is een toegankelijk en met kennis van zaken geschreven handboekje voor iedereen met belangstelling voor kunst, maar vooral voor hen die van plan zijn nu of in de nabije toekomst iets aan te schaffen, maar toch nog even precies willen weten waarom en hoe...!

Prijs van het boekje (90 bladzijde met tal van illustraties) bedraagt 6.99 euro, exclusief verzendkosten (deze bedragen 1,50 euro per ex.)

Het boekje is uitsluitend te bestellen bij de schrijver (herbertwillems@tiscali.nl; na 1.2.2015: herbertwillems167@gmail.com) of op de kunstmarkten aan te schaffen alwaar het ook te koop wordt aangeboden.

Gehele omslag van KUNST kopen is geen KUNST

Voorzijde van KUNST kopen is geen kunst