Herbert Immer Willems
Olieverfschilderijen

Click here to edit subtitle

De Boterhal in Hoorn; ledenexpositie Kunstenaars Vereniging Hoorn en Omstreken (KVHeO) 

Welkom op mijn site.

 

Mailadres: herbertwillems167@gmail.com 

 

Ik leg u kort uit welke onderdelen deze site heeft.

Boven staan acht knoppen; u zit nu op 'Welkom'. Door een andere knop aan te klikken komt u op een andere 'page' van deze site.

Bij 'About me' vertel ik iets over mezelf, over mijn opleiding, mijn manier van werken en wat ik met mijn kunst wil uitdrukken. Hier staan ook de drie publicaties vermeld die ik in de loop der tijd gepubliceerd heb, met als laatste: 'Het oog zoekt troost', een gesprek over kunst, schoonheid en hun troost; 112 pagina's, hardcover en ruim 40 afbeeldingen van eigen werk. Via de mail te bestellen!

Bij 'Photo Gallery' kunt u mijn werken bekijken. Zoals u ziet zijn er enkele mogelijkheden: 'Immers aan de wand' (enkele voorbeelden van mijn werk bij kopers thuis), 'Diversen', 'Dorpen en landschappen', 'Stillevens', 'Vadees' (kleinere werken als mono's, diptieken en triptieken) en 'Interieurs'. U kunt een categorie aanklikken en vervolgens een werk dat u nader wilt bekijken. U krijgt dan ook informatie over afmeting, soort lijst en prijs. Wat dat laatste betreft, alle hier vermelde prijzen zijn inclusief btw.

 

Galerie Efterom / Snakkerburen (Leeuwarden)

Bij 'Kunstmarkten/exposities/galeries' krijgt u informatie over de kunstmarkten waar ik gedurende het jaar sta en over de lopende exposities, waaronder die in galeries. 

Als u een bepaald werk meegenomen wilt hebben naar een bepaalde kunstmarkt dan kunt u dat, zonder verdere verplichtingen, even mailen of me daarover bellen. Een foto op een site is nog iets héél anders dan een schilderij in het echt zien, dat zult u begrijpen. Ik neem het graag voor u mee. Dit zeg ik ook omdat ik voor een kunstmarkt hooguit 12 tot 15 werken mee kan nemen; de kans is groot dat uw favoriet daar net niet bij zit! Ook als u mij/mijn atelier in Haarlem wilt bezoeken vraag ik u mij even te mailen of te bellen. Dan maken we een afspraak. Tot slot hierover: wilt u één of meer werken na ze gezien te hebben enige tijd thuis hebben hangen, dan is dat natuurlijk bespreekbaar. Ik wil u zoveel mogelijk van dienst zijn om ervoor te zorgen dat u tot een zo tevreden mogelijke keuze komt. U moet 't me echter wel laten weten!

Galerie 3G / Sittard

Bij 'Contact me' heeft u een mogelijkheid via mijn site contact met me op te nemen. U kunt uiteraard ook gewoon een mail zenden (herbertwillems167@gmail.com) of mij bellen: 023 5253550.

Bij 'Kunst(kaarten) kopen'   wordt een aantal betalings-mogelijkheden geboden om een werk van mij aan te kopen. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en mogelijkheden. Ook wordt hier iets verteld over een boekje dat ik geschreven heb over het kopen van kunst, over wat u niet of juist wél mijns inziens zou moeten of mág doen bij het aankopen van kunst. Af en toe geef ik (uitsluitend op verzoek) ook workshops over dit onderwerp. Op deze page wordt ook vermeld op welke manier u kunstkaarten van mijn werk kunt bestellen en welke werken als kunstkaart beschikbaar zijn. Verzending voor vier of meer kaarten is kosteloos!

Bij 'Blog' schrijf ik af en toe een stukje over kunst in het algemeen en eigen kunst in het bijzonder. Bedoeling is u inzicht te geven in de achtergronden van mijn werk. Met deze toelichting gaat het werk veel meer voor u leven en gaat u 't ook meer waarderen. En meer waarderen betekent meer plezier bij het kijken...

In het bijzonder wijs ik u op blog no. 1: 'Over de heemding', het centrale thema in mijn werk en op blog no.11: over de schoonste kleur blauw en de imprimatura, over de blauwe belijning in mijn werk

Bij 'De Wording' vertel ik over het ontstaan van een schilderij, van het kale paneel tot en met het voltooide werk. In tien stappen laat ik u zogezegd in mijn 'schilderskeuken' kijken! Voor wie wil weten hoe ik al mijn werk stap-voor-stap opbouw is deze page een 'must'!

Ik hoop dat u met plezier mijn site bezoekt en laat u mij weten als u meer informatie wilt hebben.

De foto's op mijn site zijn voor een groot deel gemaakt door kunstfotograaf Cees Geursen uit Haarlem.

'Kunst beleven is op reis gaan

Elke reis is een omweg naar huis

Kunst beleven is thuiskomen'