HIF Logga
Hallarydsloppet
22 april 2019

 

Uppdaterad 2019-04-22
Nu finns resultaten från Hallarydsloppet 2019 utlagda. Hittar ni några felaktigheter får ni gärna höra av er till Hallarydsloppet[a]gmail.com. Vi är jätteglada för alla som kom och deltog i årets lopp. Totalt blev det 491 fullföljande deltagare, vilket är nytt rekord för Hallarydsloppet. Bra jobbat allihopa!

Hallarydsloppet är ett lopp som passar alla, från de allra yngsta till de allra äldsta. För de riktigt små barnen finns en runda på 1,2 km. För de något äldre finns en fin skogsrunda på 3,2 km som också går att promenera för den som så önskar. Loppets huvudklass är 21 km lång och löps längs en bana som sträcker sig i gränslandet mellan Skåne och Småland. För den som inte riktigt känner för att springa fullt så långt finns även två fina rundor på 9,8 km respektive 6 km. Samtliga banor bjuder på härliga miljöer och går till stora delar på grusvägar omgärdade av slingrande stenmurar, ängar och skogar.

I år erbjuder vi alla deltargare möjligheten att använda RaceONE, en app som ger möjlighet till LIVE-tracking under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa och stötta dig under hela loppet. RaceOne finns för Iphone och Android. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, gå in på rätt lopp och "anmäla dig" och sedan aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer, starten går automatiskt när du passerar startlinjen.

RaceONE