HIF Logga
Hallarydsloppet
22 april 2019

 

Uppdaterad 2018-04-02 kl 15.00

Hallaryd IF tackar alla deltagare för 2018 års lopp och hälsar er välkomna åter annandag påsk 2019. Upptäcker ni några felaktigheter i startlistan eller har något annat som ni vill dela med er av så får ni gärna skicka iväg ett mail till Hallarydsloppet[at]gmail.com.

Hallarydsloppet är ett lopp som passar alla, från de allra yngsta till de allra äldsta. För de riktigt små barnen finns en runda på 1,2 km. För de något äldre finns en fin skogsrunda på 3,2 km som också går att promenera för den som så önskar. Loppets huvudklass är 21 km lång och löps längs en bana som sträcker sig i gränslandet mellan Skåne och Småland. För den som inte riktigt känner för att springa fullt så långt finns även två fina rundor på 9,8 km respektive 6 km. Samtliga banor bjuder på härliga miljöer och går till stora delar på grusvägar omgärdade av slingrande stenmurar, ängar och skogar.

Karta och höjdskillnad 21 km (Öppnas i ny flik)
Karta och höjdskillnad 9,8 km (Öppnas i ny flik)
Karta och höjdskillnad 6 km (Öppnas i ny flik)
Karta och höjdskillnad 3,3 km (Öppnas i ny flik)
Karta och höjdskillnad 1,3 km (Öppnas i ny flik)

I år erbjuder vi alla deltargare möjligheten att använda RaceONE, en app som ger möjlighet till LIVE-tracking under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa och stötta dig under hela loppet. RaceOne finns för Iphone och Android. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, gå in på rätt lopp och "anmäla dig" och sedan aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer, starten går automatiskt när du passerar startlinjen.

RaceONE