GYĐJULIND IJslandse Paarden

Tips en ideeën

Tips en ideeën om in de dagelijkse praktijk met paarden toe te passen. Heb je ook een tip of idee, laat het me weten (zie Contact), samen zijn we wijzer en ook anderen kunnen er weer hun voordeel mee doen!

Naar boven

Artikelen

Teksten en artikelen die ik in de loop van de jaren verzameld of zelf geschreven heb over onderwerpen die me na aan het hart liggen. Ze gaan niet altijd over paarden. Wil je er iets over kwijt? Dat kan (zie Contact), ik vind het altijd leuk om te horen hoe anderen erover denken.

Naar boven

Boeken

Mijn favoriete boeken over paarden en aanverwante onderwerpen. Ken je andere goede boeken die raakvlakken hebben met de hieronder genoemde? Ik hoor het graag (zie Contact)!

Naar boven

Titel / Auteur / Uitgever / ISBN

Omschrijving 

"Paddock Paradise, A Guide to Natural Horse Boarding"
Jaime Jackson
Star Ridge Publishing
0-9658007-8-4

Over een natuurlijke manier van paarden houden, uitgelegd aan de hand van uitgebreide observaties van het leven van wilde mustangs in Amerika. Alleen vanwege die studie al interessant om te lezen.
Zie ook de pagina Paddockparadijs.

  
  

Links

Interessante links over paardenzaken. Vooral websites over het op een natuurlijke manier trainen van en omgaan met paarden hebben mijn bijzondere aandacht. Heb je suggesties, ik houd me aanbevolen (zie Contact)!

Als het goed is openen de links in een nieuw scherm, zodat je daarna weer gemakkelijk terugkan naar deze site. Dit werkt echter niet altijd goed. Wil je zeker weten dat de link in een nieuw scherm opent, klik dan met de rechtermuisknop op de link en kies 'openen in nieuw venster'.

Naar boven

Training:

Weidebeheer en voeding:

Paardensportartikelen:

Stoeterijen/hobbystallen:

Forums en weblogs:

Foto's en filmpjes:

Verenigingen:

Overig: