GYÐJULIND IJslandse Paarden

Gastenboek

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

65 Comments

Reply Marja
5:43 PM on November 23, 2013 
MARJAN says...
Hoi Marja en Richard, toevallig heb ik jullie hier ontdekt. En vele leuke Fotos! Ik hoop jullie ooit nog eens te ontmoeten.
Ik heb me de laatste jaren omgeschoold tot kleuterleidster en heb een leuke Job gekregen, waar ik veel plezier in heb. Heel veel groetjes van Marjan.


Marjan Vugts neem ik aan? Wat leuk om iets van je te horen :-)! Zou inderdaad leuk zijn elkaar weer eens te zien; is erg lang geleden. Je kunt me trouwens ook bereiken op mijn e-mailadres, misschien is dat makkelijker; zie de contactpagina.
Hartelijke groeten, Marja en Richard
Reply MARJAN
4:02 PM on November 23, 2013 
Hoi Marja en Richard, toevallig heb ik jullie hier ontdekt. En vele leuke Fotos! Ik hoop jullie ooit nog eens te ontmoeten.
Ik heb me de laatste jaren omgeschoold tot kleuterleidster en heb een leuke Job gekregen, waar ik veel plezier in heb. Heel veel groetjes van Marjan.
Reply Suzanne
12:44 AM on January 14, 2010 
Beste Marja,

Dank voor je lieve reactie op mijn blog. Leuk dat ik daardoor op deze site terechtkom. Hier was ik nog niet geweest, maar met een snelle blik weet ik al dat ik er veel kan lezen. Hartstikke leuk! Ik kom er gauw weer terug!

groetjes,
Suzanne
Reply Bert
3:38 AM on January 7, 2010 
hey

ik was op zoek naar hoefsmeden en ik was op deze site beland
en toen ik verder keek zag ik de "ijsjes"
aangezien ik er zelf 2 heb merrie en hengst (ga er ook mee fokken)
toen ik bij fokkerij keek zag ik je onderdeel over exeem vrij fokken
heb spijt mij maar ik moet dit tegen spreken, de reden da ijsjes hier exeem krijgen is omwille van de weersomstandigheden
het is hier te warm voor hun (niet het juiste klimaat) vandaar dat ze veel gevoeliger zijn voor exeem
dus enkel fokken met exeem vrije paarden kan wel lukken maar vroeg of laat gaat er toch eetje aan moeten toegeven en zal hij het toch krijgen
ook als de ganse famillie langs vaders en moeders kant exeem vrij is.
als je wilt reageren mag je dat altijd via mijn email

Mvg Bert
Reply vief
4:05 PM on December 9, 2009 
Ik was aan het zoek naar stalmatten, en kwam toevallig op jullie site uit....
Ik vind jullie indeling van de weides en paddocks heel erg mooi....lijkt me ideaal voor mijn pony's ook...die lopen de winter periode in een paddock en kunnen vrij in en uit de stal lopen...maar mogen niet op de weides omdat die dan kapot worden gelopen...
Dit is de ideale oplossing....geweldig...
Erg mooie site ook...zal er vaker naar komen kijken...
Reply Iris
10:04 AM on January 10, 2009 
Ben toch maar even zo vrij geweest om je website lekker uit te pluizen. Wat een mooie dieren heb je toch. Rubin van Karin vind ik ook zo prachtig! Ach volgens mij weet jij heel goed waar je allemaal mee bezig bent. Erg leuk om te zien.
Reply Marja
12:23 PM on January 8, 2009 
Dankjewel Claudia :)...
Een kind kan de was doen met Freewebs, daar hoef je geen wizkid voor te zijn :D. Al die leuke foefjes zijn onderdeel van wat zij bieden.

Groetjes, Marja
Reply Claudia
12:01 PM on January 8, 2009 
Boh wat heb jij een gave en high-tech site!!
Echt heel erg mooi! mijn complimenten. Paarden natuurlijk ook prachtig.
Gr. Claudia
Reply Tessa
3:58 PM on November 10, 2008 
Hoi Marja,
Wat een leuke en mooie site! Gaaf dat paddock paradise, ik ben alleen bang dat mijn wei daar net wat te klein voor is...
Ik zal regelmatig op je site blijven kijken, heel erg leuk!
Groetjes,
Tessa
Reply Judith Eiselin
9:04 AM on October 26, 2008 
Hallo Marja

Wat een geweldige site. Ik ben het helemaal eens met wat je schrijft... van je trainingsmethode en inzichten tot aan het paddockparadijs!
Wat ik je wou vragen: bestaat er naar jouw idee zoiets als een 'paardenpuberteit'? Mijn IJslander Raudur is onverschrokken, wat een heel mooie maar soms ook lastige eigenschap is. Hij is overal héél nieuwsgierig naar... en daardoor niet direct geneigd zijn ruiter te volgen. Op de grond wél, dan loopt hij overal los met je mee. Maar als ik hem berijd loopt hij sneller dan ik wil, en hij slaat zijpaden in, steekt over, duikt erfen op etc. etc. Hij is nergens bang voor.
Het is een heel slim vrolijk leergierig paard met gevoel voor humor. Maar af en toe is hij me té eigenzinnig. Ik wil hem niet in zijn mond trekken of slaan. Ik wil vanuit ontspanning rijden, en het positieve belonen. Maar ik zit soms echt met mijn handen in het haar! Dus als je nog tips hebt...
Groeten van Judith