Camiro's Frozen Destiny ox


Camiro's Frozen Destiny ox


Nimi: Camiro's Frozen Destiny ox
Kutsutaan: Froze
Rekisterinumero: VH-23912
Syntynyt: 3.1.2000/ 7-vuotias (reaali)
Sukupuoli: Ori
Rotu: Arabialainen täysiverinen
Säkä: 150cm
Väri: Kimo
Merkit: Turvassa turpapilkku ja oikea etukavio on valkoinen.
Koulutus: Ko: Helppo B, Re: 140cm, Me: 110cm
Painotus: Näyttelyt, esteet ja siitos
Voittosumma: 6 490€
Arvonimet: -
Kasvattaja: Chinoz
Omistaja: Chinoz
Hoitaja/Kisaaja: Chinoz
Jälkeläisten lukumäärä: 2 kpl
Muuta: Frozella on egyptiläinen verilinja. Maasto suojat ja martingaali.


 

~Luonnetta~

Froze on hyväluonteinen ja -tapainen ja hyvin herrasmiesmäinen. Froze tulee hyvin toimeen muiden orien kanssa, eikä haasta riitaa. Jos joku sen haastaa se vastaa siihen myöntävästi, eikä epäröi. Froze on rohkea ja tekee kaikkensa miellyttääkseen ratsastajaansa. Froze alistuu vain jos se tietää toisella orilla olevan korkeampi arvovalta, mutta muuten se ei alistu millään. Frozen luottamuksen voitto ei ole vaikeaa, mutta sillä on pitkä muisti ja se muistaa kaiken sille pahan tehdyn. Froze kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti, mikä on hyvä.

Laitumelta Froze antautuu helposti, mutta vastaan se ei tule. Kun vain vislaa, Froze nostaa päänsä ja ravailee luokse. Joskus se tosin kiusoittelee ja pysyy paikallaan ja kun hakija on lähellä se pyrähtää karkuun ja juoksuttaa näin hakijaansa pitkin laidunta. Sitä ei kannata lähteä jahtaamaan, vaan pysyy paikoillaan kärsivällisesti, niin kyllä se sieltä tulee. Taluttaessa se kulkee nätisti vieressä, ei jyrää tai lähde rynnimään.

Frozen hoitaminen on mukavaa kun se ei temppuile. Sitä ei tarvitse sitoa kiinni ja sen voi ihan hyvin harjata karsinassa pelkäämättä, että se pelästyy jotain, sillä Froze ei helpolla pelästy. Välillä se katselee kiinnostuneena mitä teet, kun taas toisinaan se saattaa torkahtaa. Jalat se nostaa kun pyytää.

Ratsastaessa Froze on ihana, sillä se tekee mitä ratsastaja pyytää. Sillä on ihanat askellajit ne ovat sulavia ja joustavia ja ennen kaikkea pehmeitä. Frozen kanssa tarvitsee hellät avut, ei liian kovia, mutta se ei ole myöskään "yliherkkä". Esteillä se antaa kaikkensa ja yrittää hypätä jopa sille liian korkeita. Siksi on tärkeää ettei pyydä siltä liikaa tai siinnä voi mennä toisen henki. Koulussa Froze ei oikein ole hyvä, mutta se yrittää aina vilpittömästi parastaan.

Vettä Froze rakastaa ja uikin mielellään. Kun se tietää että ollaan menossa pesupaikalle se yrittää nopeuttaa tahtia, vaikka ei se kuitenkaan rynni. Pestessä se nauttii.

Kisakalenteri:
Missä// Milloin// Laji// Luokka// Ratsastaja/esittelijä// Sijoitus// Palkinnot//
Summer Arabians// 5.4.2007// Koulu// Helppo C// Chinoz// 1/4// Kultainen pokaali, ruusuke, 1 500€, Koulusatula satulahuovalla jossa on hevosen nimi kirjailtuna.//
Siittola Wonder// 8.4.2007// Koulu// Helppo C// Chinoz// 4/4// Ruusuke, omenoita, 150€, kaviokoukku harjalla, heijastinloimi//
Tuuliharja// 30.4.2007// Esteet// 120-140cm// Chinoz// 83/100// Ei palkintoa// (ERJ:n alaiset)
Soulriders// 10.5.2007// Näyttelyt// Arabilaiset täysiveriset orit (yli 3 vuotiaat)// Chinoz// 1/13// 4 000€, ruusuke ja kukkakranssi
Summer Arabians// 3.5.2007// Kenttä// He B, 100cm, 100cm// Chinoz// 2/5// Hopeinen pokaali, ruusuke, 800€, kisaloimi (valkoinen, hopeisella kirjailtu hevosen nimi)
Koulutalli Blake//  29.5.2007// Näyttelyt// Arabialaiset täysiveriset// Chinoz// -// -
Rivendéll// 21.5.-24.5.2007// Esteet// 90-110cm// Chinoz// 6/8// 40€

Arvostelut:
1/10
Wau *suu loksahtaa auki* Todella hieno ori. Heroen kanssa samalla linjalla. Tai itseasiassa parempi kuin Heroe. Pää on juuri sopivan kovera. Se on tähän mennessä parhain pää. Upeat korvat Frozella, sopii hyvin sen päähä. Silmät tuikkiva kivasti.. Kaula on todella upea ja hyvin lihaksias. WAU!! Säkä ja selkä on aivan upeat. Selkä on hieno ja leveä! Voisin hommata itsellakkin tomosen.. Häntäkin on aivan upea ja juuri oikealta kohdalta tulossa. Ihanan pitkät jalat ja sopivan paksun. Ihanassa kunnossa koko hevonen! Lihasta löytyy todella paljon ja se on hyvä. Lapa ja ryntät on aivan uskomattomassa kunnossa. Runko on erittäin hyvä. Ei mitään huonoa todella upea! Hyvä Chinoz! Aivan mahtava arabi. Ei voi muutakun sano WAU!! Uskomaton hevonen ^^!
-Timotei, Soulriders

Astutuskalenteri:
Tamma// Astutus pvm.// Synt. pvm// varsan nimi// Varsan skp.// Omistaja
Diamond's DeeDee ox// 7.3.2007// 25.3.2007// Sahara's Princess ox// Tamma// Chinoz
Breakway's Most Loved ox// 7.4.2007// 20.4.2007// SA's Romeo ox// Ori// Chinoz

Sukutaulu:
I. My Camiro ox (ox-o, synt. 1995, kuollut v.2006)
E. White Renesainca ox (ox-t, synt. 1997)

Kuvat: La Movida Arabians, luvallisesti, Thanks!
Tekstit ja sukutaulujen nimet: Chinoz, yksinoikeudella!

Create a Free Website