FC Perelia

De Hoogt, Oud-Turnhout

WELKOM!!!

Welkom aan alle Perelianen, supporters en andere geïnteresseerden!

Eind vorig seizoen werd ons meegedeeld dat de Breughel er mee stopt. Met pijn in het hart hebben we afscheid genomen v Patrick, Annemie en Marcel. Wat zijn we in de jaren goed geswanjeerd geweest, alvast onze dank hiervoor.

Dus deze zomer op zoek naar een nieuw plein. Geen senicure als je weet dat er 9 ploegen opeens op zoek moesten naar een plein en wetende dat er haast geen beschikbare pleinen zijn, werd het een onderneming tegen de klok. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen op de Hoogt in Oud-Turnhout en hebben we 't Kafeeke onze stamkroeg gemaakt.

Ondertussen zijn we volop bezig aan onze 5de seizoen en hebben we ons maar gelijk in het nieuw gestoken, foto's kan je hieronder bekijken met de link. 

Ook dit jaar gaan we weer voor leuk en aangenaam voetbal met natuurlijk de meest positieve uitslag.

We zullen onze site elke week up-daten met de uitslagen, gele/rode kaarten, ... en gaan we het zeker niet nalaten om ons foto-bestand te vullen met de foto's van onze activiteiten.

Ivm suggesties en aanpassingen voor onze site weten jullie me wel te vinden. Raadpleeg hem regelmatig, want aanpassingen, nieuwtjes, veranderingen aan wedstrijden of activiteiten zullen hier bijgehouden worden.

Ons gastenboek is nog steeds voor iedereen toegankelijk en kan natuurlijk ook gebruikt worden voor leuke anekdotes en weetjes.

Wij kijken ook dit jaar weer uit naar onze trouwe groep supporters en we hopen dat jullie weer op post zullen zijn om deel te nemen aan onze talrijke activiteiten!

Last but not least wil ik, zoals vorige keer, met volgende woorden eindigen ;

Perelia we gaan er dit seizoen een serieuze lap op geven!!!

Jullie voorzitster,

Christel 

02/02/15