Over een kind met autisme

en het gezin om haar heen

Bedankt!

terug

Wij krijgen veel hulp van familie en vrienden. Hierbij wil ik iedereen die regelmatig bijspringt of een luisterend oor heeft heel erg bedanken. Kleine dingen betekenen voor ons soms al heel veel!

 

 

 

Ingrid en Erik

Geweldig dat Nina en Hilde af en toe op zaterdag bij jullie mogen zijn, zodat Leon en ik even tijd voor elkaar hebben. En fantastisch dat je(vooral Ingrid) begrijpt wat ik als moeder nodig heb in deze situatie, zonder mij te veroordelen. Je gedichtjes zijn hartverwarmend!

Opa Carel en Oma Cissie

Nina en Hilde vinden het heel erg fijn om af en toe bij jullie te logeren. En wij weten dat ze in goede handen zijn. Als het bij ons vastloopt staan jullie altijd klaar en dat waarderen we heel erg.

Opa Henk

 Oma Bep is overleden maar opa Henk blijft een steun voor ons. Opa blijft interesse tonen en helpen waar hij kan en daarvoor verdient hij een dikke zoen.

Jos

Bedankt voor de aandacht die je aan onze kids geeft. Dat wordt dubbel en dwars gewaardeerd door ons maar ook door de kinderen. Je bent de favoriete oom en Nina wil nog steeds met je trouwen!

Hilde

Dag lieve grote zus, door jou kunnen we af en toe eens een avondje weg en Nina voelt zich heel veilig bij jou. We vinden je een grote lieverd.

Sanne

Al zie ik je niet zoveel, jouw steun betekent heel veel voor mij als moeder. Na een pep-talk van jou weet ik weer dat ik mezelf mag zijn en dat ik het goed doe! Ook de kinderen zijn dol op je, vooral omdat jij niet alleen maar grotemensenpraat praat (citaat van Nina). Dikke kus.

Sanne is helaas veel te jong overleden.

Hanneke

Dag vriendinnetje. Al ruim 30 jaar kennen we elkaar en houden we van elkaar zoals we zijn. En omdat we beide een kind met pdd-nos hebben begrijpen we elkaar nog beter. Ik kan niet zonder je!

Tante Alette

Lieve, lieve Alette. Ook wij zin elkaar niet zoveel en toch ben je een hele steun voor ons. Door je aandacht en kleine attenties voor ons en het begrip na een enkel woord. Onze kids kunnen het ook goed met elkaar vinden. Woonden we maar dichter bij elkaar!

Het team van school de Hilt

Hartelijk dank voor jullie begrip en alle hulp.
Wij voelen ons serieus genomen en daardor kunnen we door samenwerken Nina alle kanden krijgen die ze verdient!


Members Area