Epagneul de Saint Usuge

  

Epagneul de Saint Usuge


Pups in Nederland!

voor meer informatie zie http://www.utdegruttewarnser.nl/pagina9.html


                               

Sind december 2006 zijn wij in het bezit van een Epagneul de Saint Usuge. Haar naam is B'linn du Guisberg, haar roepnaam is Linn. Wij hebben haar uit Franrkijk opgehaald. Wij waren op zoek naar een kleine allround jachthond die erg goed in huis te houden is i.v.m. onze kinderwens. Wij zijn bij het ras terecht gekomen via een link op een Nederlandse hondenwebsite. De informatie die ik vervolgens heb geprobeerd op te zoeken was er voornamelijk in het Frans en wat in het Duits.

Omdat ik denk dat er meerdere mensen in Nederland zijn die op zoek zijn naar een hond met de eigenschappen van de EdStU heb ik deze website gemaakt. Een deel bestaat uit de algemene raskenmerken van de EdStU en het grootste deel bestaat uit ervaringen die ik met Linn heb. Deze staan in de rubriek "Linn groeit op" en "Video's" De rubrieken bevatten meerdere pagina's. Klik onderaan de pagina op "View archived Entries" voor meer.  Daarnaast heb ik ook een aantal foto's toegevoegd van andere EdStU honden die in Nederland/BelgieDuitsland wonen en waar ik contact mee heb.

                                

Ik kom graag in contact met mensen die ook een EdStU hebben of er meer informatie over willen hebben. Doe dit niet via het guestbook aangezien ik de e-mailadressen die u moet invullen niet kan uitlezen maar stuurt u mij een email.

edstu.nl@hotmail.com

 

Veel leesplezier,

Sven-Erik Zandvoort

 

 

Create a Free Website