De Kanarie Site van Emmeloord

Welkom op de website van Kanariesocieteit ''Het Nieuwe land en Omstreken''

KanariesociŽteit ''Het Nieuwe land en Omstreken''
 

 
Geachte bezoeker/liefhebber,

U bent nu op de website van de KanariesociŽteit ''Het Nieuwe Land en Omstreken''. We hopen door middel van deze website u zoveel mogelijk informatie aan te bieden over wat er zoal bij het houden van kanaries komt kijken.

Wat staat er allemaal op deze website: fotoís van de kanaries van verschillende kwekers uit Emmeloord plus hun achtergrond, informatie over de voeding, het kweken, ziektes, verervingsleer, kweekverslagen, een verkooprubriek voor mensen die vogels te koop hebben, een stukje historie over onze vereniging en nog veel meer leuke dingen. Kortom de moeite waard om eens even rond te kijken. Ook zouden we het erg leuk vinden als u een krabbeltje achter laat in ons gastenboek. 

Wij wensen u veel plezier met uw vogels in welke vorm, soort en kleuren dan ook. Wij hopen met deze website een bijdrage te kunnen leveren aan de vogelsport in het algemeen en in het bijzonder aan de kanarie. Als u vragen hebt of uw ervaringen met ons wil delen neem gerust contact op via contact aan de linkerkant van de pagina. Dank u voor uw bezoek en tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

KanariesociŽteit '' Het Nieuwe Land en Omstreken''


Wijzigingsoverzicht

17-03-2013, foto's Henk Drijfhout en album Jaap Boning toegevoegd

10-03-2013, foto's Henk Drijfhout toegevoegd.

19-02-2013, diverse aanpassingen over de gehele website

HET IS NIET TOEGESTAAN OM FOTO'S OF DERGELIJKE VAN DE SITE OVER TE NEMEN ZONDER TOESTEMMING VAN DE WEBMASTER!!!