DUKE & BEAU VAN DE BORGERHOEVE

RHODESIAN RIDGEBACK

Beau

Met veel verdriet willen wij laten weten dat onze lieve Beau op woensdag 10 februari 2010 is overleden. Wat was ze toch een schatje, een met een gouden hart. Ze was ernstig ziek en we konden niets meer voor haar doen. Wat zullen we ons meissie missen. Lieve Beaushine je bent nu weer bij je grote vriend Duke, speel maar lekker met elkaar. Meissie we zullen je nooit vergeten en wat er ook gebeurt ooit zien we elkaar weer. We zijn trots op je en het was een eer om voor je te mogen zorgen. Dag Beau we houden van je, heel veel knuffels van ons.

Duke

Met pijn in ons hart moeten we vertellen dat we onze grote vriend Duke op Dinsdag 30 september 2008 hebben moeten laten inslapen. Jij was groot in alles en we zullen je altijd blijven missen en nooit vergeten. Dag lieve Duke we houden van je en zijn dankbaar dat we jou in ons leven mochten hebben. Ooit zien we elkaar weer! Dag  vriend, we zijn trots op jou, knuffels van ons.

WELKOM

Dit is de site van onze Duke en Beaushine. Duke en Beau zijn Rhodesian Ridgeback's, en ze zijn beide geboren in Oosterbeek bij Rhodesian Ridgeback kennel van de Borgerhoeve. Beau is geboren op 26 oktober 2002. Ze wonen samen met ons in Groesbeek (Nederland). De moeder van Beau is Zoe v.d. Borgerhoeve en de vader is Sjaak v.h. Maasjesfles. Duke is geboren op 19 juli 2005. De moeder van Duke is Noa van de Borgerhoeve en de vader is Wereldkampioen Jockular Jamal Aquamarin.

 

Beau & Duke

 

 Duke en Beau

     

   Beau

bezoeker