eMeneMs Duitse Pinschers

Deutsche Pinscher/German Pinscher

IN HERINNERING AAN MULTI KAMPIOEN TIFFANY BLACK BOHEMIA

Tiffany is geboren op 18 mei 2004 in Tsjechie bij Kristina Klicova en gestorven op 24 juni 2011 in Beneden-Leeuwen.

Het was destijds een  hele onderneming om Tiffany hier naar Nederland te krijgen ze was de 1e Black Bohemia hond die geimporteerd werd naar Nederland, Tiffany kwam uit een nest van 2, haar zus Tequilla werd gexporteerd naar Finland naar de kennel Ceriinan van Anja Nikonen. Het C en het T-nest van Black Bohemia hebben dezelfde ouders.

Tiffany was een goede waker, met een sterke wil, een echte Alfa-teef.

Tiffany ging graag naar de hondenschool, waar ze erg haar best deed tijdens de trainingen gehoorzaamheid.

De gezondheid van Tiffany liet niets te wensen over: HD A, vrij van Erfelijke Oogafwijkingen, Gentest v. Willebrand Factor N/N (=vrij) uitgevoerd door Laboklin Duitsland.

Showen was heel normaal voor Tiffany, ze raakte er niet van in de stress en ze liep zelfverzekerd door de ring heen, altijd op zoek naar het vrouwtje die zich ergens  verstopte bij de ring, ze ging dan van nature heel alert staan kijken en dat gaf een fraai beeld.

In hele korte tijd werd ze Nederlands Kampioen.

In januari 2010 werd Tiffany Belgisch Kampioen, dit in slechts 3 shows!

Vele malen is Tiffany BOB geworden of beste Teef, ook is ze op Crufts in Engeland geshowd. (zie Crufts 2009)

Tiffany is moeder van het O-nest. Ze heeft 2 zonen op de wereld gezet, Ozzy en Oskar. Meerdere keren hebben we geprobeerd om haar weer zwanger te laten raken, wat steeds mislukte.

Tiffany ging met pensioen bij ons in januari 2011, en leefde sindsdien een heel gelukkig leventje bij Harm-Jan en Marijn, waar ze tot op het bot toe verwend werd.

In Beneden-Leeuwen had ze het reuze naar haar zin, ze mocht overal mee naar toe met Harm-Jan en Marijn, en ze keerde net voor haar dood zelfs terug naar haar geboorteland Tsjechie voor een vakantie.  Helaas moesten ze in Wenen hun vakantie afbreken omdat Tiffany zich plotseling zeer enstig ziek toonde. Dezelfde dag dat ze naar huis zijn gegaan werd Tiffany 's avonds nog met spoed geopereerd en de volgende dag is ze overleden aan de  gevolgen van eierstokkanker.

Wij wensen Harm-Jan en Marijn veel sterkte toe, en willen ze bedanken voor de mooie laatste maanden die Tiffany bij hen heeft doorgebracht. Net als wij, vonden zij Tiffany ook een heel bijzondere hond, met een uniek karakter, en wij allemaal missen haar vreselijk en vinden het heel erg wat er gebeurd is, woorden schieten te kort.

TIF, PIFMANS, TiFFY DE PIFFIE, BLACK BOHEMIA, KROMME TSJECH, KLEIN TEUFEL, JIFFERT DEN TIFFERT,

Tiffany we hebben van je gehouden en genoten,  je hebt een speciaal plekje in ons hart.

klik hier voor het foto-album van Tiffany.

TIFFANY BLACK BOHEMIA

DOB 18-05-2004      ┼ 24-06-2011