Doornspijkse Gymnastiek Vereniging

Gym voor jong en oud!


Bondscontributie KNGU 2020 per kwartaal
tot 16 jaar 5,65 euro
16 jaar en ouder 6,95 euro

De kleutergroep, vanaf 4 jaar zoekt leden, wie oh wie wil graag onder begeleiding van de leukste gymjuf spelenderwijs lessen volgen, klimmen, klauteren, rollen, vallen en opstaan. liedjes en spelletjes. Heel goed voor de motorische ontwikkelingen van het kind. Elke woensdagmiddag van 16-17 uur.

Daarnaast hebben we ook een ouder- en kindgroep op woensdag ochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Dus je kunt vroeg beginnen met de grondbeginselen van bewegen. Dit alles in de gymzaal van de Deel.

De 3e avond van de vierdaagse verliep weer prima, na een spannende dinsdag avond of het weer onze 2e dag zou doen afblazen. Nog 1 avond en dan heeft iedereen weer zijn sportieve kant laten zien in Doornspijk. De maandag kregen de lopers drinken van de bewoners van de oude courageweg, super bedankt. Op dinsdag een lekker ijsje van de regenboogschool en woensdag een appel van de Spar. Sponsors, bedankt daarvoor.

Volgend jaar de 45e keer we verwachten dan weer veel lopers en ook meer lopers voor de 10 km!  Daarnaast willen we alle sponsors die het boekje mogelijk maken en iedereen die een boekje aanschaft bedanken, mede door hun kunnen we elk jaar de avondvierdaagse organiseren.