Kattenoppas in Zeist

Betrouwbare kattenservice aan huis

Woont u in Zeist en bent u op zoek naar een betrouwbare en zorgvuldige kattenoppas, dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

 Uw katten kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, terwijl u een paar dagen of weken weg bent. Denk daarbij bijv. aan een vakantie, ziekenhuisopname, zakenreis of een weekendje weg.

Ik kom een keer per dag langs om ze eten en drinken te geven, de kattenbak te verschonen en de aandacht te geven die ze nodig hebben. Spelen, knuffelen etc. Indien nodig zal ook de toediening van medicatie worden verzorgd.

Zelf heb ik 2 katten en vang ik thuis kittens op voor het dierentehuis. Ik heb dus ruime ervaring met deze geweldige dieren.

U kunt het gehele jaar door gebruik  maken van deze katten verzorgservice.

Even voorstellen

Mijn naam is Esther en ik woon in het centrum van Zeist. Ik ben 'het personeel' van een rode kater Jip en een lapjesdame Joy. In mijn hart zou ik graag meer katten willen, maar door o.a ruimtegebrek gaat dat niet lukken. Vandaar dat ik op andere manieren met katten bezig wil zijn. 

Voor het dierentehuis in Zeist ben ik opvangadres. Wanneer er kittens vanaf 4 weken bij het dierentehuis terecht komen (gedumpt of gevonden) zullen ze hier worden gebracht. Het is dan aan mij om ze te verzorgen en te socialiseren, zodat ze gewend raken aan mensen en het leven in huis. Als er geschikte baasjes zijn gevonden en ze oud genoeg zijn mogen ze naar hun permanente huisje gaan.

In de zomer van 2008 heb ik mijn eerste opvangnestje van 5 kittens gehad, dat was soms erg druk en hectisch, maar ik zou het voor geen goud hebben willen missen. Gelukkig hebben ze uiteindelijk allemaal een fijn en blijvend onderkomen gevonden.

Kittens jonger dan 4 weken worden trouwens door andere gastgezinnen  opgevangen. Deze ukkies vragen om een intensieve verzorging. Ze kunnen nog niet zelfstandig eten en krijgen daarom elke twee uur een flesje KMR melk (ook ' s nachts!). De kleintjes kunnen ook nog niet zelfstandig ontlasten, daar dien je ze dus ook bij te helpen. Kortom voor deze kittens moet je veel tijd hebben en omdat ik overdag werk, kan ik 8 uur slaap per nacht goed gebruiken.

Tevens vind ik het belangrijk dat katten goed verzorgd worden als hun personeel er niet is. En daar wil ik graag behulpzaam in zijn.

Deze site geeft een indruk van mijn oppas- en opvang activiteiten.