Legostad Klaver

Je kijkt je ogen uit!

Nieuws Blog

TERUGBLIK BOEKELO & NMF MODELSPOOR FESTIJN: 21 & 22 SEPTEMBER DEN HAAG

Posted by Martijn Klaver on August 26, 2013 at 11:30 AM

Boekelo, begin deze maand onvoorstelbaar veel Lego was er weer bij elkaar gebracht in de MBS loods in Boekelo. Ondanks de toch wel zomerse temperaturen zijn er in drie dagen weer meer bezoekers binnen gekomen dan afgelopen jaren. Legostad Klaver was aanwezig met de gehele stad met dit keer 9 baanvakken. Op 7 hiervan konden kinderen zelf de trein besturen en dicht bij de stad komen zodat alle details goed bekeken konden worden. Nieuw dit jaar was het in Legostyle aangeklede station Haaksbergen, het startpunt van de prachtige en nostalgische stoomtreinrit naar Boekelo. In Haaksbergen was onder andere een Lego Tower Bridge te bewonderen, een grote Legopop en een gedetailleerde truck.

 

Nadat dus als bezoeker lekker te zijn gemaakt in Haaksbergen, volgende het echte Lego spektakel in Boekelo. Natuurlijk werd er niet alleen gekeken maar ook actief gebouwd in de speelhoek waar ruim 47 kilo Lego lag te lonken naar kinderen en volwassenen welke hun kindertijd nog een dunnetjes over deden. Drie tafels vol met bouwwerken, en dat elke 2 uur, was het resultaat van al deze actieve bouwers, die graag meededen om een mooie prijs in de wacht te slepen van een van de sponsors A-tembo, Fokkido en SinQel.

 

 

Op zaterdag 21 en zondag 22 september zal in de Fokker Terminal een bijzonder modelspoor festijn worden georganiseerd. Vanwege het 25 jaar bestaan van de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF) zullen ruim 30 clubs hun mooiste banen laten zien. Hoewel Legostad Klaver ook lid is van de NMF zijn we niet met de stad aanwezig in Den Haag. Wel zullen we de Legospeelhoek verzorgen waarbij we ditmaal ruim 70 kilo Lego meenemen. Zoals je ziet hebben we ons speelgedeelte uitgebreid met nog meer blokjes, zodat een nog grotere groep kinderen ermee kan spelen.

 

 

Categories: Nieuws Legostad Klaver

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments