Produkten
Katalog
Bro Mjukvara
Värld
Andra Mjukvara
Boka
Bro Lektionen
Gratis mjukvara
Bro
Grundläggande behov
Konventionen
Konventionen Ordlista
Systemen
Försvar
System Tillfrågar
WC2003
Potpurri
Länken
$$ Omräknare
Nationell Park
 
Språken
13 språk ordbok
Bro ordbok
Lär Mandarin ordbok
Svensk Tema

Engelsk

Fransk

Tyska

Spanisk

Portugisisk

Italiensk

Svensk


Holländska

Klickar till en bild lära därom det mjukvara
Klickar till en flagga välja ut en språk

Det tummenagler över visar tre från det mjukvara produkten jag har vecklat upp. "Bobby veta Bro" är en luxuös bridge partnern, spelande många systemen och över 280 konventionen. Den är fullt genomskinlig, du får se det skälen den välja ut en bud eller spel. Spler SAYC, 2/1, Acol, Precision, Canapé, Polermedel Klubbar och mera, 24 systemen i det fylld version. Underbar för vem som helst från mellanliggande pampig husbonde. För en inlemmat tid Jag er offrande en tid inlemmat version från denne program för gratis. "Värld" är en hävd kartlägger görande program, som var använd skapa det kartor i det värld parken sektion. Den innehålla en omfattande databas från stor stad, järnvägen, luft rutten och huvudvägen, det störst från den' bussig disponibel. "Trandoc" är en översättning programmerar det konservera översätter några dokument från engelsk 12 andra språken simultant. Underbar för spindelväv förlägger skapare, den vill automatiskt gestalta länken andra språken, och var använd skapa denne tomt. I det Produkten och Tjänsten sektion är flera andra produkten Jag har vecklat upp..Du konserverar också läsa det inledning det bok "Toppen Standard- för det 21st århundrade". Behager besök det länken i denne sektion och betraktar köpar.

Det Bro sektion är mina lidelse, alla original materiell, inklusive beskrivning från något från det många systemen Jag har vecklat upp. Också läsa omkring det besynnerlig evenemangen vid det beslut från det 2003 värld mästerskap. Du konserverar finner anteckningen och länken på en antal från inte standaren systemen där. Bro Konventionen sida är en källa för anteckningen på många gemensam och osedvanlig konventionen. Känselförnimmelse friar kontakta mej (Martin Johnson) beträffande vad som helst på denne tomt.

Det Potpurri sektion innehålla en förträfflig länken sektionen.Enkla dator tippen testamente bereder i det enklast möjlig språk anvisning ovan hur begagna sändar en email, prat systemen, finner arkivera, ladda programen, organisera ditt skrivbord topp, och mera Det Ungdomar sida jag skapade för mina pampig dotter Aundrea, den har några underbar länken för ungdomar under 10. Det nationell parken sektion är det enda tomt i det värld med kanna klick kartor från alla det parken i det värld, med länken det websitor från varje.

Det Språken sektion kännetecken en general och en bridge ordbok i 13 språken,skapade begagna "Trandoc".