Produktien
Catalogus
Brug Software
Wereld
Ander Software
Boeken
Brug Lesen
Gratis software
Brug
Essential
Conventien
Conventien Glossarium
Systeems
Defensie
Systeem Stemmt
WC2003
Hutspot
Schakels
$$ Bekerer
Nationaal Park
 
Talen
13 taal woordenboek
Brug woordenboek
Lert Mandarin woordenboek
Zweeds Tema

Engels

Frans

Duits

Spaans

Portugees

Italiaan

Zweeds


Nederlands

Klikkt een beeld leren ongeveer het software
Klikkt een vlag selecteren een taal

Het duimnagels boven tont drie aan het software produktien ik heb ontwikkelde. "Bobby kennen Brug" is een luxeues bridge partner, spelen veel systeems en tegenover 280 conventien. Het is geheel transparant, u krijgt zien het reden het selecteren een bod of spel. Spels SAYC, 2/1, Acol, Precisie, Kanašn, Poetsmiddel Met etclub slaan en meer, 24 systeems ter het volledig versie. Groot gedurende iemand sedert tussenliggend groot meester. Gedurende een beperkte duur Ik ben aanbod een duur beperkte versie aan dit programmeren gedurende gratis. "Wereld" is een usance brengtin kaart maken programmeren, die was gebruikte creŽren het kaarten ter het wereld parkeers vak. Het bevatten een lijvig gegevensbestand aan steden, spooerwegen, lucht wegen en autowegen, het grootest aan het' soort beschikbaar. "Trandoc" is een vertaling programert dat kunt translatert het even welk bescheid sedert engels 12 ander talen simultaanlijk. Groot gedurende zwemvlies op op sport bedenkers, het willt automatisch configurert schakels ander talen, en was gebruikte creŽren dit plaats. Ter het Produktien en De diensten vak bent sommige ander produktien Ik heb ontwikkelde..U kunt eveneens de lectuur het introductie het boek "Bovenste Noormal gedurende het 21st eeuw". Behagt visite het schakels ter dit vak en merkt aanals koopt.

Het Brug vak is mijn passie, alle origineel materieel, inclusief beschrijving aan wat aan het veel systeems Ik heb ontwikkelde. Eveneens de lectuur aangaande het vreemd evenementen bij het conclusie aan het 2003 wereld kampionenschap. U kunt vindt nakomens en schakels op een aantal aan niet standardmaat systeems ginds. Brug Conventien pagina is een bron gedurende nakomens op veel ordinair en unusual conventien. Gevoel freit contact hebben mij (Martin Johnson) aangaande iets op dit plaats.

Het Hutspot vak bevatten een uitstekend schakels vaken.Aalwarig computer fooi's testament proviandert ter het klaarst mogelijk taal instructien aan hoe gebruiken ete-mail sturen, gebabbel systeems, vindt in dienen, downloaden programmerens, organisert je bureau top, en meer Het Jong geitjes pagina ik creŽrde gedurende mijn groot dochter Aundrea, het hebben sommige groot schakels gedurende jong geitjes onder 10. Het nationaal parkeers vak is het enkel plaats ter het wereld met klikkbar kaarten aan alle het parkeers ter het wereld, met schakels het websiten aan ieder.

Het Talen vak specialiteiten een generaal en een bridge woordenboek ter 13 talen,creŽrde gebruikt "Trandoc".