Despre Bioenergie si Vindecare

Tratamentul bioenergetic si reflexoterapeutic

Pentru programari va rugam sa sunati pe numerele de telefon:  0740857392 (mobil)  sau 0771357873 (RDS mobil)
Mai multe detalii gasiti pe Site la :
Cum sa ne contactati


English

Familia Cobileanschi este o familie normala ca si celelalte familii in viata cotidiana,insa ei detin totusi ceva in plus fata de celelalte familii ; darul de a vindeca  si a face lumea mai frumoasa  in jurul lor,sau cu alte persoane cu care pot intra in contact direct,sau indirect.

Mai jos va pot prezenta mai multe date despre familia Cobileanschi(o familie paranormala din Iasi), formata din patru persoane ,o familie aparte  cu capacitati paranormale. Toti membrii familiei pot ameliora si vindeca,diferite boli si afectiuni ale organismului cu ajutorul BIOENERGIEI -metoda alternativa a medicinei,o metoda naturala de tratament bazata pe energia pozitiva a Universului.


COBILEANSCHI.
O FAMILIE PARANORMALA DIN IASI


   

MARIA COBILEANSCHI

Maria Cobileanschi(1954) si-a descoperit calitatile extrasenzoriale, in anul 1990 cand a urmat la Chișinau cursuri de bioenergie si extrasenzoriale  conduse de  Dr.Pavlov.
Diploma - In anul 1991 a facut cursuri speciale timp de un an de zile  la Institutul de Cercetari Parapsihologice din Moscova,Rusia conduse de  celebra bioenergoterapeuta  Djuna Davitashvili - si ,,
Diploma of Honours from the Accademy of Bioenergetical Scienzes of Djuna Davitashvili,,.

Maria Cobileanschi a fost  profesoara de biologie si geografie. In paralel cu facultatea pe care a terminato, a facut studii de asistența medicala si recuperare medicala.

Incepand cu anul 1990, doamna Cobileanschi s-a reprofilat  in domeniul medicinei alternative si de recuperare medicala alternativa, abandonand astfel domeniul invatamantului. Ea face tratamente cu bioenergie. Tratamentele bioenergetice, sunt cu rezultate foarte mari, la toate grupele de afecțiuni ale organismului. 
Maria Cobileanschi fiind cautată de pacienți din Romania si din alte tări (Cipru, Rusia, Canada, Franta, Grecia, SUA, Singapore,Germania,India,Italia etc.)


 


VALERI COBILEANSCHI

Valeri Cobileanschi(1956) - de profesie inginer electrician a facut cursuri speciale de recuperare medicala, reflexoterapie si masaj in Chisinau (Moldova) sub indrumarea unui vestit medic de origine rus.

Domnul Cobileanschi are un puternic biomagnetism (pe corpul lui se poate tine ,,lipite,, diferite obiecte -fier de calcat,sticle,carton  etc). Calitatea de a fi un  ,,om magnetic,, il ajuta foarte mult sa aline durerea pacientilor prin masajul special si reflexoterapia pe care el le efectueaza.
De asemenea face  tratament bioenergetic, aplicand metoda  invatata de la sotia lui Maria si diferite pase magneto-energetice.

Efectueaza reflexoterapie si masaj medicinal  cu rezultate foarte bune, avand mari realizari in ameliorarea afectiunilor reumatice, spondiloze, artroze, spondilite si a afectiunilor respiratorii incluzand de asemena si alte afectiuni ale organismului.

Valeri Cobileanschi combina bioenergia cu magnetismul puternic pe care-l poseda ,astfel  avand  rezultate bune in ameliorarea diferitelor boli.


 

VICTOR COBILEANSCHI - Dr. Fiziokinetoterapeut , Vojta Terapeut 

Victor Cobileanschi -(1980), nascut in Rep. Moldova, s-a stabilit cu toata familia in Romania, in anul 1994. De mic copil a inceput sa vada aura diferitelor obiecte avand o intuitie iesita din comun. De la varsta de 16 ani a devenit ucenicul mamei sale Maria Cobileanschi iar de atunci poate vindeca diferite forme de boli cu ajutorul bioenergiei.

In anul 2006 Victor Cobileanschi a terminat Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea domeniul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala si toate cunostintele pe care le detine în domeniul parapsihologiei le imbina cu medicina clasica.

Are multi pacienti care-l solicita, si de asemena multe rezultate foarte bune. A lucrat si lucreaza mult cu pacienti afectati neurologici( atac cerebral,paralizii,hemiplegii, parkinson,scleroza multipla etc),in domeniul recuperarii medicale  dand rezultate foarte bune.
In Prezent domnul Victor Cobileanschi este specializat si in Metoda/Tehnica Vojta und ajutor deosebit de a vindeca si ajuta copiii cu afectiuni motorice 
Victor poate stabili de asemenea si un diagnostic prin perceptie extrasenzoriala de la distanta , prin vizualizarea aurei si cu ajutorul unei fotografii(in cazul in care persoana nu este prezenta).
VICTORIA COBILEANSCHI - Docent in Fiziokinetoterapie -domeniul Neurologiei , Fiziokinetoterapeut, Bobath Terapeut

Victoria Cobileanschi (1983)
-absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, Colegiul Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala.
-absolventa a Academiei de Fiziokinetoterapie VPT Fellbach Schmiden din Germania.

S-a stabilit in Romania in anul 1994, ca si toata familia Cobileanschi.
Calitatile paranormale ale Victoriei se manifesta printr-un puternic biomagnetism(camp magnetic) la nivelul palmelor - ridicând astfel obiecte mari, din diferite materiale; chiar si de peste greutatea de un kg.
Ca si fratele ei ,Victoria poate vizualiza aura la nivel uman si extra uman, avand calitati extrasenzoriale foarte puternice. Este si ea ucenica mamei ei si poate stabili un diagnostic complet si de asemena face tratament bioenergetic cu rezultate foarte  mari (face tratament si de la distanta,cu ajutorul unei poze in momentul in care persoana nu poate fi de fata).
De cativa ani, Victoria lucreaza ca Doc. Fiziokinetoterapeut si ca Bobath Terapeut  in Germania.

Ea are experienta de a lucra cu pacienti din urmatoarele domenii:
-Neurologie (PNF si Bobath)
-Ortopedie(Terapie Manuala)
-Medicina Interna(pacienti din Cardiologie si Pneumologie)

-Chirurgie

Create a Free Website