Benzi

Benzi-tollerin nettisivut

Nämä ovat iki ihanan tollomme nettisivut. Näitä sivuja ylläpitävät Mervin lapset Otto & Sonja. Sivuilla voit tutustua Benziin, sen kuulumisiin, sen teknisiin tietoihin, sen harrastuksiin  ja voit vaikkapa raapustaa vieraskirjaan. Ethän kuitenkaan kopioi kuvia ilman lupaa. Rattoisia hetkiä Benzin kotisivuilla!

Toivovat: Benzin omistajat 

By: Mervin lapset, Otto & Sonja

Laskuri asennettu 26.11.2006

KUULUMISIA

18.3.2007 ~Terve taas kaikenkarvaiset ja vähemmän karvaiset vierailijat! Tänään pääsen just sen mun "kummitätskyn" luo uudestaan. Mervi-mammani lähtee jonnekki Müncheniin, vai minne se oli työmatkalle (ja mikä pahinta mä en pääse mukaan ). Mut majailen täällä keskiviikkoon asti! Kirjoittelen sit lisää! Näkemiin!

20.3.2007 ~Jee jee! Minä muut sisarukseni ovat nyt puoli vuotta vanhoja! Juhlimme hieman huomenna, kun Mervi saapuu sieltä Münchenistä. Hyvää puolivuotispäivää kaikki Special-pentueen pennut!

23.3.2007 ~Moi taas! Tää on ihmeellistä! Mä nostin tänään kaksi kertaa jalkaa! Ja ekaa kertaa! Oon kasvamassa pennusta jo aikusuuden suuntaan  

24.4.2207 ~Turinoita taas pitkästä aikaa! Elikkä tämän viikon lauantaina eli 28.4. on pentutreffit Loimaalla. On hitsin kiva päästä taas peuhaamaan kavereitten kanssa! Ollaan muuten menossa kesällä Himoksen Tollerileirille, joka on kymmenes järjestetty tollerileiri. Aiotaan ilmottautua toko-osastolle, koska sitä ei ole valitettavasti vielä kunnolla päästy kokeilemaan. Tänään Otto huomas punkin mun poskella! Siis ihan kunnon punkin, joka ei ollut vielä kunnolla ehtinyt kiinnittyä meikäläisen ihoon verta imemään. Niitä pitää alkaa nyt varomaan! Nähdään taas kaikki rakkaat lukijat!

26.5.2007 ~Moi kaikki, kevään odottelijat ja kaikki muutkin rakkaat lukijat! Pitkästä aikaa taas täällä tarinoidaan. Kesää on innolla odotettu ja sitähän on nyt juhlistettu, meinaan kevättä, nimittäin uimalla! Näiden parin viikon aikana olen uinut ekaa kertaa! Olen semmonen vesipeto! Kuvagalleriaan kuvia siitä riemusta lisätään myöhemmin. Nyt eikun vaan kesää odottelemaan!

18.11.2007 ~Hei kaikki taas! Emäntäni ovat olleet vähän hidasälyisiä, kun ovat laittaneet minut eri harrastuksiin rääkkiin, eivätkä ole päivittäneet sivuja. Hyi, hyi omistajat! Noo, joka tapauksessa, talvihan on jo tullut, ihanaa taas peuhata lumessa kamujen kaa. Nytki oli noi emäntien pikkuserkut kyläs ja meil oli iha sika kivaa. Yritti saa-a mult palloo pois, mut koska eihän ne raukat pärjänny mulle yhtään, nii oli pakko olla niille vähän kiltimpi. Ja niinkuin tossa alussa mainitsinkin, olen alkanut harrastaa ahkerasti erilaisia lajeja, kuten tokoa, agilitya, canicrossia ja kylhän noi emännän lapsetki on alkanu mulle jotai sirkusjuttui opettaa, ja pakko myöntää, et kivojahan ne on. Joka tapauksessa, hyvää talven alkua kaikille!

Create a Free Website