Welcome

Newest Members

Woensdag, 30 november

 

 

Het is weer dik aan tussen BettyLoes, soms zie je niet waar de één begint en de ander ophoudt.....

 photo P1060923.jpg
Donderdag, 24 november
 photo P1060920.jpg  Ook in de Hof ga ik even lekker los. Het schept lekker veel ruimte in de borders, maar waar laat ik al die rommel? Dit is wat er overblijft als de gft-bak helemaal vol en aangestampt is........
Zaterdag, 19 november

 photo P1060919.jpg

In het leven draait alles om het stellen van prioriteiten. Althans, in het leven van poes Betty. Dus als madam onder de hoogtezon wil, moet daarvoor alles wijken. Dus ook het inpakken en verzenden van de handel.
Hoewel,voor een flinke aaibeurt maakt mevrouw graag een uitzondering.........

Zondag, 13 november

 
Het tuinseizoen wordt in huize Tuinkabouter altijd afgesloten met een paar dagen rauzen in de tuinen. Die zien er inmiddels behoorlijk triestig uit. De laatste zaden worden geoogst en alle afgestorven planten gaan eruit (tegen mijn eigen advies in, maar dat is de enige manier om de slakkenpopulatie in bedwang te houden). Het resultaat: protesterende spieren die met geen midalgan, warmtepleisters, spierontspanners of hete baden tot bedaren te krijgen zijn. Gelukkig is mijn liefste bereid me af en toe weer in model te buigen......

Donderdag, 10 oktober

In november vind ik de meest 'herfstige' maand. Het licht is in deze maand erg mooi, vooral als de zon schijnt en de schemering bijna invalt. Door dit soort momentjes zijn de invallende kou en aanhoudende vochtigheid bijna draaglijk. Bijna, maar eigenlijk toch niet!

Zondag, 7 november

 

 

 

 

Het is al druk met bestellingen, terwijl ik (door onze vakantie in Madeira) nog een achterstand in mijn voorraad heb. Dat wordt dus een weekendje flink aanpakken, met deze stapel als gevolg.

Woensdag, 2 novemberBlijkbaar heb ik afgelopen voorjaar dit vogelvoederhuisje niet goed schoongemaakt, met een onverwacht gevolg!