Welcome

Newest Members

Vrijdag, 29 maart

 

 

 

 

 

Dat we dat nog mogen/moeten meemaken: maart kan dit jaar zijn staart niet stilhouden en brengt ons nog maar weer eens een lading sneeuw en ijs. Hoe moet dat nu met die groene explosie?

Maandag, 25 maart

In februari en maart is blauw de overheersende kleur in de Hof. Niet dat dat er al zoveel bloeit, maar een kabouterhand is snel gevuld........

Zaterdag, 23 maart

Kou of geen kou, en ondanks een overdosis bestellingen: gezaaid moet er worden!

 photo Capture1_zpsfcb6a763.jpg

Woensdag, 20 maart

 photo Capture2_zps433bf406.jpg

In de Hof blijft het nog even behelpen met de bollen en de boompjes. Gelukkig duurt het niet lang meer voor het warmer wordt. Hoop ik. Want ik verwacht een explosie van groen!

Zondag, 17 maart

 

 

 

 

 

Het lijkt een heel gewoon tulpje, als je er niet goed naar kijkt. Maar het is een échte beauty. Heel bijzonder voor een dame van haar leeftijd, want ze gaat al zeker tien jaar mee!

Donderdag, 14 maart

Omdat het voorportaal de hele winter lang ieder zonnestraaltje kan opzuigen, wordt de natuur daar aanzienlijk sneller wakker dan achter het huis, waar gedurende de hele winter geen zon te bekennen valt. Daarom is het er nu een vrolijke boel, met deze oersterke narcisjes in de hoofdrol. Als je echter van dichtbij kijkt, zie je ook botanische tulpjes en gele "blauwe" druifjes. Daar fleurt toch iedere tuinkabouter helemaal van op!

 

Maandag, 11 maart

 

 

De hele winter door groeien er "aardkastanjes" in het voorportaal. Die zag ik er nog nooit eerder. Het zijn natuurlijk geen echte vruchten, maar paddestoelen. Ze lijken niet veel kwaad te doen, dus mogen ze blijven......

Donderdag, 7 maart

 

 

 

 

Mmmm, één straaltje zon maakt dus nog geen lente. Nog lang niet........

Woensdag, 6 maart

 

 

 

De eerste zonnestralen in het achterste puntje van de hof: de lente is begonnen!