Welcome

Newest Members

Maandag, 28 februari

Niet alle spreeuwen zijn naar het zuiden getrokken. Deze dappere jongen is in zijn eentje achtergebleven. Eenzaam, dat wel, maar hij heeft dit vetblok wel helemaal voor zichzelf!

PICT0003-14.jpg picture by AnkeFreese

Vrijdag, 26 februari

Een paar dagen geleden stelde ik ze al aan jullie voor: onze nieuwe poezekinderen. We hebben ze opgehaald bij de Stichting Kattenzorg Den Haag, die verlaten katten opvangt / oplapt en eventueel tot de dood verzorgt als niemand ze meer wil hebben. Betty Bless en Loes Lapje zijn bij ons meer dan welkom en vullen de leegte op die was ontstaan na de dood van poes Janneke, bijna twee jaar geleden.
De dames zijn nog erg schuw. De eerste dagen woonden ze in de provisiekast, maar daar zijn ze (ietwat hardhandig)  uitgezet. Daarna zijn ze verkast naar de bovenste trede van de bovenste trap. Ook niet ideaal, maar daar hebben we er tenminste zicht op en kunnen we ze gemakkelijker voeren. Van de twee is Betty Bless de meest avontuurlijke. Zij komt inmiddels regelmatig beneden. Vandaag betrappen we haar op een zonnebad.....

PICT0014-9.jpg picture by AnkeFreese PICT0012-14.jpg picture by AnkeFreese

Dinsdag, 23 februari

Er ligt nog steeds sneeuw of, beter gezegd, alweer! Ons minivijvertje wordt door onze geverderde vriendjes gekoesterd als was het een champagnebar. Zeker nu hij grotendeels bevroren is en de vogels direct uit het fonteintje kunnen drinken. Of badderen, natuurlijk!
PICT0004-12.jpg picture by AnkeFreese PICT0005-11.jpg picture by AnkeFreese

Zaterdag, 20 februari

MOgenwijonsvoorstellen.jpg picture by AnkeFreese

Donderdag, 18 februari

 

Vandaag zouden we in Nederland zijn teruggekomen. Ik ben nog steeds niet helemaal bekomen van het ietwat traumatisch einde van onze droom. Daarbij komt dat de situatie onveranderd is: mijn schoonvader is nog steeds ernstig ziek. Gelukkig laat het voorportaal (dat tjokvol met voorjaarsbloeiertjes zit) het niet afweten. Vandaag bloeien de sneeuwklokjes. Voor het eerst. En oh, wat heb ik dat nodig!

PICT0017-7.jpg picture by AnkeFreese