FI*Talvivaaran kissala


Etusivu

Esittely

Kissat

Kasvatuksesta

Pennut

Blogi

LinkkejäKurnauskis! Tervetuloa Talvivaaran kotisivuille!

Kasvatustoimintamme on toistaiseksi lopetettu. Uusia pentueita ei ole suunnitteilla lähivuosina. Siperiankissan pentua etsiviä kehotamme suuntaamaan Suomen siperiankissat ry:n verkkosivuille.


Olen Aino Haponen ja työskentelen ihanien kissaeläinteni ihmispalvelijana. Monista kissanomistajista poiketen en voi sanoa olleeni aina kissaihminen. Puolustuksekseni voin kuitenkin kertoa, ettei perheemme lähipiirissä kenelläkään ollut kissoja, joten en tiennyt mistä jäin paitsi! Lapsena halusin koiran ja olin vuosikausia harmissani isäni moninaisista eläinallergioista, joista johtuen meille ei voitu koiraa hankkia.

Tutustuin kissoihin vasta melkein täysi-ikäisenä, viettäessäni vaihto-oppilasvuotta Walesissa. Isäntäperheelläni oli kaksi kissaa, Smudge ja Heidi, jotka valtaamalla sänkyni ja kuljettelemalla hiuslenkkejäni ympäri taloa herättivät ihastukseni tähän eläinlajiin. Ihastus osoittautui pysyväksi ja vain voimistui kun ystäväpiiriini kertyi enemmänkin kissaihmisiä. Kun vihdoin saatoin ottaa oman kissan, hankin jo hetikohta toisenkin, ja siitä se alkoi! Näillä sivuilla esittelen karvaiset kaverini.

Yhteystiedot:
Aino Haponen
Lastutie 6 B 25
01650 Vantaa
talvivaaran (at) gmail.com


This site is hosted for FREE by Freewebs.com. Click here to get your own Free Website!