Category Options
Add Category Edit Heading Group Move Up Move Down

Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda

motivasi

Forums Start Discussion

Forum ini diadakan bagi Anda iaitu Pelajar mahupun Remaja membincangkan apa - apa topik yang boleh kita kongsi bersama. Tentu anda seronok menjadi seorang REMAJA buat masa ini. Namun setiap topik yang diutarakan mestilah Sopan dan Berbudi Bahasa. Mana - mana pendapat yang menyimpang dari landasan perbincangan akan di padam. Anda juga boleh bertanyakan sebarang pertanyaan, pandangan ataupun meminta nasihat daripada wartawan - wartawan kami. Insyallah mereka akan menjawabnya.

.

MINAT JADI WARTAWAN KAMI

Bagi anda di luar sana yang berumur 13 - 25 tahun yang ingin menjadi wartawan kami juga. Sila hantarkan gambar, nama penuh,no tel , email , alamat rumah , nama sekolah, kawasan berita yang hendak dilaporkan. Anda bolehlah menghantar apa jua Berita / Gosip / Artikel / Pandangan dan Laporan Xtvt sama ada berlaku di Sekolah ataupun kawasan berhampiran anda yang mesti ada hubung kait dengan remaja dan pelajar. Berapa banyak kami tak kisah tapi mesti Best dan Panaz.

Sekiranya anda ada topik yang menarik. Sila kemukakan kepada kami. Hantarkan kepada email kembara_dca@yahoo.com

.

ANDA MAHU BAGI PENDAPAT JUGA ?

Senang sahaja. Apa yang perlu anda buat ialah, anda kena daftar dulu kat forum ini - Caranya anda Klik pada Register ( ada kat bawah - sebaris SEARCH )  dan maksudkan maklumat yang di kehendaki. Selepas itu , barulah anda  boleh join kami dengan klik pada (Sign In), Then bolehlah beri pendapat.

.

Opsss Jangan lupa pulak catatkan / ingatkan Username ( Display name ) dan password anda di kertas , manalah tau kalau - kalau nak  beri pendapat lagi di masa akan datang.

.

ANTARA BARISAN WARTAWAN ARP JEMPOL - PANAZ

view:  normal / recent topics
Pengumuman Daripada AndaTopicsPostsLast updated
Folder

Aktiviti Remaja Di Tempat Anda


Ada sebarang Xtvt untuk disertai. Umumkan di sini ok
00
-
Folder

Soal Jawab Bersama Bangmir


Bagi anda yang menghantar sebarang pertanyaan mengenai ARP / Rakan Muda / Xtvt / dan apa - apa pun akan di jawab oleh bangmir di ruangan ini.
22
over a year ago
by arprmjempol

Berikan Pendapat Anda .TopicsPostsLast updated
Folder

Kenapa Seronok Jadi Remaja - Berikan Pendapat Anda


Adakah Anda Seorang Pelajar / Remaja mahupun Belia . Sure anda seronok menjadi seorang remaja buat masa kini. Kenapa ?..... Marilah kita kongsi pengalaman anda seorang remaja.....
00
-
Folder

Boring Belajar / Study - Kenapa ya ?


00
-
Folder

Kenapa ada pelajar suka sangat ke sekolah - Mesti ada sebabnya kan?.


00
-
Folder

Bestnya Bercinta - Betul ke?


00
-
Folder

Kenapa Pakwa / Makwe Anda Best ? ... Soalan Giler


Ehem...ehem.... Ada Pakwa dan Makwe?. Sure syokkan sebab ada orang take care kite, Suka kat kita, Sayang kat kite, Kalau tak jumpa pasti haru dunia nie.....Bestnya.... Tapi sebab apa dia best sangat bagi anda. Ceritakan sikit.
00
-
Folder

Soal Jawab Bersama Bangmir


Semua soalan - soalan mengenai ARP yang dihantar oleh anda akandi jawab oleh bangmir di ruangan ini.
00
-

Permasalahan RemajaTopicsPostsLast updated
Folder

Tanya Pendapat Kawan - Kawan


Anda ada masalah dan sukar untuk di selesaikan. Luahkan di sini. Mungkin Rakan - rakan lain akan cuba membantu dengan memberi nasihat dan pandangan mereka. OK
00
-

Sudut BerkenalanTopicsPostsLast updated
Folder

Nak Berkenalan Boleh Tak ?


Anda nak berkenalan. Hantarkan gambar dan biodata anda di sini.
00
-