Åska

Finsk lapphund

 

Den här sidan kommer inte att uppdateras mer men gå gärna och kolla in den nya sidan där alla mina hundar presenteras med bilder och blogg! Maries hundar

Åska

Den här sidan handlar om min finska lapphund som kallas Åska eller som hon heter i stamtavlan; "Samejäntans Åska".

Åska är född den 26 september 2006. Hennes föräldrar är två finska importer; Staalon Davy och Shacal Åkkupai. Åska blev leveransklar tisdagen den 21 november 2006 och jag hämtade henne fredagen den 24:e samma vecka från Samejäntans Kennel.

Åska är pigg, glad, sällskapssjuk och väldigt mysig till sättet. Lite skällig är hon när det kommer någon och hälsar på och om det kommer främmande människor när vi är ute och leker, men hon lyssnar oftast när jag säger till henne.

Åska är en riktig cool liten tjej, ibland kan hon vara lite feg när hon ser nya saker, men fram och nosar är hon alltid efter lite övertalning. Det bästa hon vet är att bada, men gå långa skogspromenader och spåra är ju också jätteskoj. Att vara med hundkompisar och leka är väldigt roligt det också.

Åska tycker kanske inte lydnad är det roligaste hon vet, men hon gör oftast det hon ska även om det kan bli lite långsamt ibland.

 

Åska har A-höfter och är PRA-prcd-testad: Fri

När du ändå är här så vore det jätteroligt om du lämnade ett tassavtryck i Gästboken!

Vill du nå mig på mail så finns jag här: mio_83@hotmail.com