Blog

From Nieja - Bersantai di Agro Resort

Posted by agroresort on June 26, 2012 at 7:05 AM


semalam, tak tau nak lepak mana.. pantai macam dah selalu sangat.. so, bersiar siar and lepak lepaking kat Setiu Agro Resort je la.. boleh cycling, fish spa, paddle boat and macam macam la..


nak buat fish spa, tapi hujan T___T nak main paddle boat lagi la kan tak boleh T_______T  g lepak tepi swimming pool, nak mandi la konon tapi macam ramai gila semalam. cancel jugak T_________T

last last, balik dengan perasaan HAMPA..

 

sumber: http://niejamuhaimi.com/?cat=403

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments