Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Juuri nyt saunalla...


 Sunnuntaisauna lämpiää avantouimareille sunnuntaisin illalla. Onko sauna lämmin ( onko saatu lämmittäjä ) selviää parhaiten Facebookin kyläsaunojat ryhmästä

Liity Facebookissa ryhmään Veikkolan kyläsaunojat! Linkki oikealla.

Puut

Sekä talkoosaunan että vuokratun saunan lämmittäjän pitää korvata käytetyt puut hakemalla niitä varastosta. Saunan avain sopii myös varastojen lukkoihin. Tarvittavat pari kantotelineellistä puita on kätevintä tuoda lämmityksen alussa, jolloin lattia on vielä kuiva ja roskat on helppo lakaista pois.

Puulahjoitukset, puutalkoot

Puita on saatu lahjoituksena mukava määrä. Talkoolaiset ovat myös pilkkoneet puut kuivumaan tulevaa käyttöä varten. Puut on myös siirretty puuvajoihin tai ainakin pinoon vajan seinustalle. Kiitos talkolaisille!

Puulahjoituksia otetaan vastaan. Ilmoita mahdollista puulahjoituksista: veikkola@gmail.com


Vuokraa sauna! 

Saunaa voi vuokrata oman perheen, ystäväpiirin tai vaikkapa taloyhtiön talkooväen käyttöön.
Yksityishenkilöille vuokra on 40 € / 4 tuntia . Yrittäjiltä vuokra on 50€ / 4 tuntia.  Vuokra sisältää puut, vuokraaja lämmittää saunan, kantaa vedet ja siistii jäljet. Saunan vuokraaja huolehtii myös puiden kantamisesta niin, että seuraavalla lämmittäjällä on kuivat puut saunassa odottamassa. Puuvajaan sopii saunan avain. Saunan lämmitysohjeet on myös pukuhuoneessa.

Tutustu saunan lämmitysohjeisiin!

Saunan varaustoimintaa hoitaa Tassutin-liike,(Eerikartanontie 2)

Varaukset tehdään ja avain noudetaan Tassutin-liikkeestä. Varaukset tehdään liikkeessä olevaan kalenteriin ja maksetaan käteisellä varausta tehtäessä. 
Avaimen voi noutaa ennen vuokra-ajan alkua ja se on palautettava  vuokrauksen loputtua seuraavana aamuna tai seuraavana arkipäivänä.
Eläintarvikeliike Tassutin sijaitsee Eerikinkartanontie 2:ssa, 2-kerros. Apteekin yläkerrassa.
Liike on auki ma-pe 11-18 , la 11-15 , su suljettu.

Kyläsaunasta yleistä

Veikkolan kyläyhdistys omistaa Lamminjärven etelärannassa Lammaskallion uimarannalla puilla lämmitettävän saunan. Saunassa on oma pieni (läpikulku) pukuhuone, mutta talvisaikaan kävijät yleensä riisuuntuvat n. 30 metrin päässä olevassa lämpimässä pukukopissa ja hipsuttelevat uimapuvussa pyyhe mukanaan avantotossuissa tms. saunalle. 
Saunassa voi nykyisin peseytyä, sillä jätevedet ohjautuvat kunnalliseen viemäriin. Vedet kannetaan ämpärillä Lamminjärvestä. Saunan kiukaan vesisäiliöstä saa kuumaa vettä. Saunassa on vateja ja kauhoja. 
Sauna on jatkuvalämmitteinen: saunassa on jonkin verran puita, joita saunojat lisäävät tarpeen mukaan. Saunan vieressä on kaksi  puuvarastoa.
Saunan avain sopii puuvaraston lukkoon.

Avanto ja pukukoppi

Uimarantaa ja avantoa ylläpitää Kirkkonummen kunta, joka toimittaa rantaan lämpimän pukukopin avantouintiakaudeksi (lokakuun puolivälistä huhtikuun loppuun). 
Avanto on vapaasti kaikkien kuntalaisten käytettävissä. Avanto on yleensä kooltaan reilu: laiturilta laiturille, joiden väli on 25 metriä.
Pukukopissa on verhoilla erotettuna miesten puoli ja naisten puoli. Siellä ei ole suihkuja.
Pukukopin avaimen voi tilata itselleen Pia Kärkkäiseltä kunnalta numerosta  p. 040-1269404 tai sähköpostilla:  pia.karkkainen(at)kirkkonummi.fi.
Avaimen saa maksamalla siitä 25 euroa, palautettaessa siitä saa takaisin pantin 15 euroa. Avaimen voi noutaa Veikkolan nuorisotilasta (Koskentie 3) tilauksen yhteydessä sovittavana aikana. Nuorisotila on auki myös iltaisin.

Kävijälistat

Pukukopin seinällä on kävijälistat. 
1. Avannossa kävijät
2. Saunassa kävijät
3. Saunan lämmitysvuorot

Lisää kuhunkin listaan nimesi ja laita rasti oikean päivän kohdalle. 
Kunnollisilla kävijälistoilla saamme perustelluksi kunnalle avannon tarpeellisuuden.

Kyläsauna talviaikaan sunnuntaisin iltapäivällä

Aika vaihtelee hieman kävijöideniden toiveiden mukaan.Kyläsauna on tarkoitettu kaikille veikkolalaisille. Toivomme, että saunojat ovat kyläyhdistyksen jäseniä. Monet käyvät siellä koko perheen voimin.
Maksu saunomisesta on 20 e kevät tai syyskausi. Koko vuoden maksu on 30 e. kertamaksu on 5 e.Maksut maksetaan Veikkolan kyläyhdistyksen talviuinjaoksen tilille FI69 5297 4520 0163 31. Kirjoita viestiin saunojien nimet tai määrä ja saunamaksu 2017- 2018 

Sauna lämpiää talkoilla

Jos haluat saunoa ja olet valmis lämmittämään kyläsaunan, lisää nimesi pukukopissa olevalle lämmittäjälistalle! 
Olisi hyvä saada lisää lämmittäjia mukaan toimintaan. 
Kyläyhdistyksen hallitus on päättänyt, että lämmittäjät saavat palkkioksi omia saunavuoroja. Kaksi lämmityskertaa tai 4 saunan sulkemiskertaa  tuottaa yhden talkoosetelin, jolla saa yhden ilmaisen yksityissaunavuoron. Yksityissauna on varattava 10-kioskilta päällekkäisyyksien välttämiseksi.
Saunan lämmittäminen on helppoa. Jatkuvalämmitteinen kiuas lämpiää kylpykuntoon  tunnissa, talvipakkasilla tuntia hitaammin. Ilmoittaudu lämmitysrinkiin pukukopin seinällä olevaan listaan.

Sivu päivitetty 2.2.2018  Palaute veikkola@gmail.com.

Kyläsaunojat Facebookissa

Veikkolaverkon linkkejä