Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Veikkolan kyläyhdistys

Yhteystiedot    Jaokset    Jäsenyys    Aloitteet ym.   Tapahtumat

Frisbeegolf / nuorisojaos
Skatepark / nuorisojaos
Talviuintijaos

Frisbeegolf / nuorisojaos

Frisbeegolf-jaoksen vetäjänä on Pyry Ahlfors, 0500 921 255, pyry@kiinto.com. Veikkola Disc Golf Clubilla (VDGC) on omat sivut osoitteessa www.vdgc.org.

Frisbeegolfin peli-idea on sama kuin pallogolfissa. Pallojen asemasta käytetään muovisia frisbeitä. Pallogolfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori, johon frisbee pitää saada.

Pelivälineet: Veikkolan 10-kioski myy VDGC:n kannatusfrisbeet, putterit 12 e kpl ja driverit 14 e kpl.

Radan sijainti

Veikkolan frisbeegolfrata sijaitsee Veikkolan urheilupuistossa Turuntien eteläpuolella Eerikinkartanontien ja Kalljärven välissä. Ensimmäinen heittopaikka on Eerikinkartanontien varressa noin 100 metriä Testamenttitiestä etelään; alla olevassa kartassa vihreä ykkönen. Sen lähellä on opastustaulu ja parkkipaikka parille autolle. Rata on kokonaisuudessaan noin 785 metriä pitkä.

Liitokiekkoradan kartta:

Skatepark / nuorisojaos

Jaoksen vetäjänä on Marja Huovila, 0400 228 213, marja.huovila@kolumbus.fi.

Skatepark Veikkola on talkootyöllä ja lahjoitusten avulla rakennettu skeittauspaikka, joka otettiin käyttöön v. 2001. Skatepark sijaitsee Kisapolun länsipuolella lähellä kiertoliittymää.

Talviuintijaos

Jaoksen vetäjänä on Pirkko-Liisa Iivari, 050 3540836, pirkko.Iivari@kolumbus.fi

Talviuintijaos lämmittää avantouintiaikana sunnuntaisin Lammaskallion rannassa olevaa kyläsaunaaSaunan käyttömaksuista ja saunan vuokrauksesta lisätietoja saunasivulla. Lisäksi jaos edistää talviuintia esittämällä toiveita tai tekemällä esityksiä kunnan liikuntatoimelle, joka ylläpitää avantoa ja pukukoppia.

 

 

Sivu päivitetty 31.5.2007  Palaute veikkola@saunalahti.fi

Linkit