Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Veikkolan kyläyhdistyksen t-paidat ja colleget ovat myynnissä seuraavan kerran 19.12. klo 11-13 ja 15-17.30 Tassuttimen ja Mariannen Salongin välisessä käytävässä.


Suomen UNICEF pääsihteeri Marja-Riitta Ketolan johdolla luovutti tiistaina 12.12. keskustan seurakuntakodilla Kirkkonummen kunnalle Lapsiystävällinen kunta tunnustuksen. Tunnustus on kiitos lasten oikeuksien edistämisestä kunnan päätöksenteossa, hallinnossa ja palveluissa. Tunnustus on voimassa kaksi vuotta kerrallaan ja sen uudistamiseen vaaditaan kehittämistyön jatkamista.

Kirkkonummen Suomen UNICEFin asiantuntijan Sanna Koskisen mukaan Kirkkonummella on koulutettu aktiivisesti kunnan henkilöstöä lapsen oikeuksiin.

”Kirkkonummella on saatu erittäin hyviä kokemuksia eri toimialoille räätälöidyistä koulutuksista. Mitä laajemmin ja syvällisemmin lapsen oikeudet tunnetaan, sitä paremmin lapsen oikeudet toteutuvat jokapäiväisessä arjessa,” toteaa Sanna Koskinen.

Teksti lainattu Kirkkonummen kunnan sivuilta.


Kirkkonummen kunnan luottamustoimia kaudella 2017-2019

Sote- ja maakuntauudistus/vård- och landskapsreformen

*Lisätietoja Ajankohtaista -sivulla.

Tapahtumia

Veikkolan Viihdelaulajien konsertteja

19.12.   Joulukonsertti Haapajärven kirkossa klo 19. Ohjelma 10€.

20.12.   Kauneimmat joululaulut Haapajärven kirkossa klo 19.

Venäjän kielikahvila Veikkolan kirjastolla18.12.2017 18:00 - 19.30. Vuoden 2017 viimeinen kokoontuminen

Tervetuloa venäjänkieliseen kielikahvilaan Veikkolan kirjastolle! Keskustellaan yhdessä venäjäksi kahvikupin ääressä eri aiheista. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, niin vasta-alkajat kuin sujuvaa venäjää puhuvatkin. Kahvila on ilmainen ja kaikille avoin: etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.

Kokoonnumme Veikkolan kirjastossa ma 18.12. klo 18.

Lisätietoja: nina.serow(a)kirkkonummi.fi

Kielikahvila on osa ”Kotona kirjastossa” -monikulttuurisuushanketta, johon Kirkkonummen kirjasto on saanut avustuksen Aluehallintovirastolta.


Japanin pääkaupungin, Tokion, yksi erillisalue on Shibuya. Maanantaina 11.12.2017 Shibuyan pormestari Ken Hasabe delegaatioineen oli vierailulla Kirkkonummen kunnassa, jossa delegaation vastaanotti kunnanjohtaja Tarmo Aarnio ja opetustoimen johtaja Leila Kurki. Vieraiden toiveena oli tutustua sekä opetusalan asioihin että lapsiperheiden eri tukitoimenpiteisiin.


*Lisätietoja Ajankohtaista -sivulla.

Keväällä 2018 Kirkkonummen terveyskeskuksessa jatkuvat elämäntapamuutosryhmät

Tähtäimessä ovat pysyvät elämäntapamuutokset, sairauksien ennaltaehkäisy ja kevyempi olo!

Keväällä 2018 Kirkkonummen terveyskeskuksessa jatkuvat elämäntapamuutosryhmät. Osassa ryhmistä hyödynnetään mobiiliteknologiaa ruokapäiväkirjan pitämiseen (ateriat kuvataan älypuhelimella ja ryhmän jäsenet näkevät ja voivat kommentoida niitä), osa toimii perinteisesti ilman älypuhelinta. Mobiiliteknologian yhdistäminen perinteiseen ryhmäohjaukseen on tuottanut Kirkkonummellakin erinomaisia tuloksia. Sovellus ei toimi Nokian puhelimissa eikä muissa Windows-pohjaisissa puhelimissa. Haemme nyt motivoituneita henkilöitä uusiin ryhmiin tekemään yhdessä elämäntaparemonttia!

Keskustan ja Masalan alueen asukkaille on tarjolla sekä perinteinen että mobiiliteknologiaa hyödyntävä ryhmä (ruotsinkielisenä vain mobiiliryhmä), Veikkolan alueella aloitetaan vain perinteinen ryhmä. Ryhmiin otetaan 10 henkilöä kuhunkin. Eriteemaisia tapaamisia on yhteensä 6. Ryhmät pidetään iltapäivisin terveysasemien tiloissa (Keskustan sosiaali- ja terveyskeskus ja Veikkolan terveysasema), ensimmäiset 2-3 tapaamista ovat 2 viikon välein ja loput 3-4 kerran kuukaudessa. Ryhmät alkavat tammikuussa ja päättyvät kesäkuussa 2018.


Hakuohjeet ja yhteystiedot ajankohtaista sivulla. 

Linkit