HOME
::
 

Home     Links

De nieuwe manier van thuiswerken en geld verdienen!

 

We praten hier niet over het inpakken van dozen of vouwen van zakdoekjes..

We hebben het over een uniek marketing concept, een zeer snel groeiende markt en de kans je eigen business te beginnen vanuit huis!

Dit alles met ruggensteun van een overkoepelende organisatie met ruim 5000 aangesloten winkels en bedrijven wereldwijd, die stuk voor stuk instaan voor een korting aan de klant.

Deze nieuwe manier van thuiswerken houdt in dat je een prachtig, vast terugkerend maandelijks inkomen zal opbouwen met alle voordelen van het werken vanuit huis.
Je speelt in op de consumentenmarkt wereldwijd, en geniet als zakenpartner een online opleiding en training waarbij je mensen de gelegenheid geeft tegen korting te shoppen waar en wanneer ze maar willen. Het mooie ervan is dat jij als zakenpartner verdient op elke aankoop van een member in je netwerk!

Aangezien een member zich gratis kan inschrijven en de hele markt nog open ligt is je timing om hier NU deel van uit te maken perfect!
Geen snel-rijk beloftes, geen illegale praktijken maar een reele mogelijkheid een blijvend inkomen op te bouwen voor de toekomst! 

Wij zoeken nieuwe collega's die voldoen aan de onderstaande kenmerken: 

  • de beschikking hebben over een PC met internet aansluiting
  • er mee bezig te zijn op door jezelf bepaalde tijden 
  • een dosis gezond verstand
  • in een team kunnen werken
  • bereid zijn te leren en te trainen

Dit is TEAM marketing zonder onzin verhalen of loze beloftes. Geen hoge inleggelden of dure produkten moeten verkopen. Dit is team marketing zoals het bedoeld is, niet afhankelijk zijn van een bepaald product, bedrijf of catalogus.

Inspelend op de consumentenmarkt met daarbij een uitgekiend bussinessplan zal deze manier van thuiswerken de toekomst hebben.
Bouw een blijvend inkomen op voor de toekomst door NU te starten!

Om je te laten kennis maken met dit bijzondere programma, hebben we een gratis en vrijblijvend introductieplan klaar. We willen dat je kunt zien hoe goed dit werkt, zonder één euro te moeten uitgeven!

Wordt gratis member en maak kennis met dit bijzonder effectieve systeem

          Klik hier om u Gratis en Vrijblijvend aan te melden

Deze website is niet ontworpen door de DHS Club, noch wordt deze onderhouden door de DHS Club. Deze website is opgesteld in het Nederlands om geïnteresseerden informatie te verstrekken in het Nederlands
::
 
::
 


 

Thuiswerkentoekomst©2006

 

Create a Free Website